Logo de la botiga Mercadona en un carret de la compra
SOCIETAT

Amb omega-3 i poques calories: Així és el nou marisc que causa furor a Mercadona

Mercadona ha inclòs entre les novetats aquest marisc que ha estat acollit amb èxit entre els clients

Mercadona ha inclòs al seu catàleg un nou marisc. És un paquet de calamar patagònic que està sent tot un èxit entre els clients. És un aliment que ofereix moltes possibilitats de cuinat.

Aquest marisc es pot preparar a la planxa, a la romana, farcit, amb salsa, a la tinta... Moltes opcions per a un marisc que a més té unes propietats nutritives molt interessants per al nostre organisme. En vendre's ultracongelat, és una opció molt còmoda per tenir al congelador i treure sempre que vulguem.

Mercadona ha incorporat aquest marisc a les neveres que hi ha a la zona del peix. Allí ho podràs trobar en una bossa que conté 500 grams escorreguts, incloent-hi entre 6 i 20 peces. El preu és de 4,50 euros.

Mercadona té aquest marisc amb molts nutrients

Aquest marisc de Mercadona es caracteritza per tenir un alt contingut de nutrients. A això cal sumar-hi que té un baix contingut calòric i de greixos saturats. Això ajuda a la salut del cor, als problemes de colesterol i a controlar-ne el pes.

En aquest marisc també hi trobem diferents vitamines com la B, incloent-hi la B12, i l'E. Els beneficis d'aquestes s'intensifiquen gràcies a una alta presència de minerals. Entre ells hi trobem el ferro, el calci i el zinc.

D'altra banda, trobem en aquest marisc de Mercadona una font interessant d'àcids grassos omega-3. Aquests calamars també poden presumir de contenir proteïnes d'alta qualitat. Aquestes ajuden a la nostra salut muscular i al bon estat del nostre sistema immunitari.

Calamar patagònic petit de Hacendado

Aquest marisc de Mercadona manté intactes les propietats

Aquest calamar patagònic és capturat amb xarxes d'arrossegament a l'oceà Atlàntic. Però això no implica que quan arriba a la nostra taula hagi perdut alguna propietat. Per això, se segueix un curós procés que ajuda a conservar-los.

Quan s'han capturat, es comença aquest procés d'ultracongelació. Per això, són sotmesos en un curt període de temps a temperatures extremadament baixes. D'aquesta manera, el sabor, la textura i els nutrients queden pràcticament intactes.

Un altre aspecte positiu d'aquest calamar és que no té temporada. Es podria dir que es captura durant tot l'any. És una cosa important, ja que és un aliment força estès a la nostra gastronomia i a casa i bars és un fix.

Valors nutricionals

Valors mitjansper cada 100 g
Valor energètic331 kJ / 78 kcal
Greixos dels quals saturats1,6 g 0,7 g
Hidrats de carboni dels quals sucres0 g 0 g
Proteïnes16 g
Sal0,6 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: