Dona amb un telèfon mòbil a la raja i el logo de movistar a l'esquerra

L'oferta de Movistar encara que no siguis client que molts podran aprofitar: 56 € l'any

Un grup de població es podrà aprofitar de la nova promoció de Movistar

Movistar ha llançat una oferta que ha sorprès. Es tracta de Movistar Plus+. Amb una cartera de 36 canals, aquesta plataforma ofereix una àmplia gamma d'opcions per satisfer fins i tot els gustos més exigents.

Té un preu de 14 euros al mes. Tot i això, si comptes amb el Bo Cultural Jove, pots contractar un any de Movistar Plus+ pagant només quatre mesos. Aquest Bo és el que es dóna a les persones que durant l'any en curs compleixen els 18 anys.

És una plataforma de transmissió que no requereix ser client de Movistar per accedir-hi. Seguint els passos de gegants com Netflix, HBO Max i Disney+.

Movistar et dóna un avantatge si tens el Bo Cultural Jove

La singularitat de Movistar Plus+ rau en el seu enfocament integral per satisfer tots els gustos i les preferències. Des de continguts exclusius de Movistar fins a canals premium, passant per la TDT amb programació en directe. Aquesta plataforma s'erigeix com un paradís televisiu on cada espectador trobarà una cosa que el fascini.

Muntatge d'un comandament programant una televisió i un sofà amb una parella asseguda
Pots gaudir a Movistar Plus+ de continguts exclusiusPots gaudir a Movistar Plus+ de continguts exclusius | Rattanakun, Billion Photos

A més, la possibilitat de controlar el contingut en directe afegeix un toc d'interactivitat, permetent als usuaris participar activament en la seva experiència de visualització.

A primera vista, els 14 euros al mes (o 11 euros si ja ets client de Movistar) podrien semblar una inversió. Però aquí és on l'oferta es converteix en una autèntica ganga. Per a aquells afortunats que compleixin els requisits del Bo Cultural Jove, l'accés a un any complet de Movistar Plus+ es tradueix en tan sols 56 euros.

Això és equivalent a abonar l'import de quatre mesos de subscripció i, posteriorment, gaudir de vuit mesos addicionals sense cap cost més. És una veritable ganga que transforma l'entreteniment premium en una cosa assequible per a una audiència més àmplia.

Tot i això, és important tenir en compte que aquesta generosa promoció ve amb certs requisits que s'han de complir. El Bo Cultural Jove és el passi d'entrada a aquesta oportunitat excepcional.

Per aprofitar el descompte i obtenir un any de Movistar Plus+ per 56 euros, has de satisfer els criteris establerts per al Bo Cultural Jove. Aquest és un pas fonamental per obrir la porta a un univers d'entreteniment inigualable.

Així pots accedir a aquesta promoció de Movistar

L'accés a aquesta oferta es fa exclusivament a través d'un procés d'alta a Movistar Plus+. Necessites fer servir la teva targeta física o virtual del Bo Cultural Jove per completar el procés de pagament. Sense aquesta targeta, malauradament, no podràs aprofitar aquesta promoció.

Muntatge amb el president espanyol Pedro Sánchez i bitllets de 50 euros
A través de Bono Cultural, podràs accedir i donar-te d'alta a Movistar Plus+ per un preu increïble | Getty Images

Un cop hagis completat el procés de registre i pagament, l'activació del vostre servei de Movistar Plus+ serà immediata. Això significa que et podràs submergir immediatament en un món de contingut emocionant i variat que només Movistar Plus+ pot oferir. Des de pel·lícules d'estrena fins a canals premium i transmissió en directe, tindreu una àmplia gamma d'opcions per triar i gaudir.

Durada limitada

Aquesta oferta té una durada limitada de 12 mesos pel mòdic preu de 56 euros. Després d'aquest període, tingueu en compte que si decidiu renovar per a un segon any, el preu s'ajustarà a l'import complet de 168 euros. Aquesta és una informació important per tenir en compte en planificar la vostra experiència d'entreteniment a llarg termini.

Un detall molt convenient que Movistar vol ressaltar és que no cal que cancel·lis la teva subscripció abans que es faci l'any. Si no vols continuar amb Movistar Plus+ després del teu any inicial, simplement deixa-ho córrer.

Movistar s'encarregarà de no renovar automàticament la vostra subscripció un cop hagi expirat el període de 12 mesos.