Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un matalàs i al capdavant unes mans amb diversos bitllets de cinquanta euros
SOCIETAT

L'OCU té clar quins són els millors matalassos per menys de 200 €

Aquests són els tres millors matalassos que pots trobar al mercat per menys de 200 euros, segons l'OCU

Tenir un matalàs de la millor qualitat és una de les millors inversions per al nostre descans i la nostra salut. I què millor si ho pots adquirir al millor preu.

Per aquest motiu, l'OCU, Organització de Consumidors i Usuaris, ha elaborat una nova llista destacant quins són els millors matalassos que pots trobar actualment al mercat. I per un preu menor de 200 euros.

Els 3 millors matalassos de menys de 200€, segons l'OCU

L'OCU ha tornat a fer una llista destacant els millors productes del mercat en relació qualitat-preu. Aquesta vegada, ha deixat clar quins són els tres millors matalassos que es poden trobar al mercat i per un preu inferior a 200 euros, a data d'aquest mateix mes de desembre.

S'han analitzat fins a 48 models, tant d'escuma com de molles ensacades, una opció més tradicional. I l'organització ha assenyalat els millors matalassos tenint en compte la seva adaptabilitat, la seva durada en el temps, la independència dels costats, que és bàsica als llits de matrimoni, i la transpirabilitat, destacant-ne tres.

3. Imperial Confort Hèlsinki

L'OCU ha col·locat a la tercera posició dels millors matalassos el model Imperial Confort Hèlsinki. Aquest és dʻescuma, de fermesa real tova i amb unes mides de 90 cm i 23 cm dʻalçada.

L'organització ha destacat a favor seu que és molt lleuger, amb un pes de tan sols 10 kg. També ha valorat que no té punts de pressió, la seva absorció de la suor és bona i és sostenible quant a la seva fabricació, reciclatge i ús dels materials.

No obstant això, la seva part negativa és que no se li pot capgirar, pel disseny que té i la configuració de les capes. Pots adquirir-ho ja per un preu de 160 euros.

2. Ikea Vesteröy 205.373.53

El model d'Ikea Vesteröy 205.373.53 ha aconseguit la segona posició de la llista de millors matalassos elaborada per l'OCU. El material d´aquest matalàs, de 90 cm i 19 cm d´alçada, és de moll ensacat. La seva fermesa és dura.

A favor seu, l'organització ha apuntat que és fresc i té un pes força lleuger, de 14 kg. A més, s'adapta bé a tota mena de cossos i de posicions per dormir. Tot i això, l'OCU ha destacat que la distribució de la pressió podria millorar-se. Aquest model està disponible a un preu de 169 euros.

1. Emma One

Finalment, a la primera posició dels millors matalassos del mercat es troba el matalàs Emma One, de 90 cm i amb una alçada de 18 cm. Aquest és de nucli dʻescuma i de fermesa real dura.

Fotomuntatge amb una imatge de fons difuminada d'un matalàs en primer pla i al capdavant del matalàs Emma One
Podeu adquirir el millor matalàs del mercat segons l'OCU a menys de 200 euros | Lidl, Getty Images, Ratchat

L'OCU ha destacat a favor seu que té un bon suport corporal, a més de la seva adaptabilitat tant amb persones més primes com amb corpulentes. Així mateix, també ha assenyalat que és força lleuger, amb un pes de tan sols 12 kg, i que té una bona absorció de la suor.

Tot i que ve amb una funda extraïble, com a contres l'OCU ha valorat que no se li pot capgirar el disseny i la configuració de les seves capes. El seu preu al mercat és de només 172 euros.

Els millors matalassos de menys de 200 euros, segons l'OCU

MARCAPREU
1. Emma One172 euros
2. Ikea Vesteröy 205.373.53169 euros
3. Imperial Confort Hèlsinki160 euros