L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

SOCIETAT

Oblida't d'instal·lar mosquiteres: la solució de Lidl per a una casa lliure d'insectes

El producte de la temporada de Lidl és dos en un i s'està esgotant molt de pressa

Ja és aquí la primavera i ho notem, no només perquè les temperatures estan pujant ràpidament, sinó també perquè aquest producte de Lidl ho està fent encara més ràpid. 

Hi ha dues coses que són molestes en aquesta època que, si no fos per elles, seria completament fantàstica. Una és el pol·len i les seves conseqüents al·lèrgies; l'altra són els mosquits i els insectes.

La solució que tota casa necessita per a una primavera perfecta és a Lidl

La primavera, la sang altera. El pitjor és que els mosquits ho saben, ho oloren i ho perceben. Es fiquen a casa nostra i no hi ha una cosa més molesta que el seu brunzit i la picor de les seves picades.

Per això aquest article de Lidl està volant com cap altre. Una solució millorada d'una de ben coneguda, que amaga una doble funció i és la més còmoda de la seva espècie.

Es tracta de la mosquitera amb tancament magnètic de Lidl. Una mosquitera amb forma de cortina de finestra que es col·loca sense obres i ens protegeix tant del sol com dels molestos mosquits.

Imatge d'una mosquitera adhesiva sent col·locada en una finestra des de la part interior de la casa, a l'interior de la qual s'observen dos quadres de paret

Aquesta mosquitera és, probablement, la més còmoda d'instal·lar que mai hagis conegut. I, a més, el material ens protegeix dels raigs UV del sol.

La mosquitera més barata que no necessita instal·lacions

Per col·locar la mosquitera de Lidl no calen ni forats, ni encàrrecs a mida, ni tan sols força als braços. Només dos minuts i ganes de deslliurar-te dels mosquits.

Es tracta d'una cortina de xarxa antinsectes retallable a la mida de la finestra. Que es col·loca amb un adhesiu comodíssim i deixa casa teva airejada, il·luminada i convertida en un lloc d'allò més confortable.

Aquesta mosquitera et permetrà mantenir les finestres obertes i la casa airejada, alhora que impedeix l'entrada de calor excessiva. I és que la seva genialitat és que frena la duresa dels raigs de sol sense tallar el pas de la llum.

La visibilitat que permet el teixit d'aquesta mosquitera de Lidl és òptima. I, de totes maneres, es pot obrir amb facilitat i mantenir oberta amb un fixador, per després tornar a tancar-se sense problemes.

Aquesta és, potser, la mosquitera més còmoda i eficaç amb què no ens hem topat mai. Però és que, a més de tot això, el preu, probablement, també és el millor del mercat: només 6,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: