Muntatge amb una imatge de fons d'un bombo de la Loteria de Nadal amb una altra imatge d'un dècim de Loteria amb el número tapat i una interrogant davant i una altra imatge d'un home amb gest de sorpresa

Si el teu número de la Loteria de Nadal té aquests 4 números pots estar de sort

ChatGPT ha deixat clar quin és el seu número guanyador per a la Loteria de Nadal

Encara queden unes quantes setmanes pel sorteig de la Loteria de Nadal. Tot i això, una Intel·ligència Artificial (IA) ja ha donat a conèixer el número que podria resultar guanyador. En concret, ha facilitat dues possibles combinacions, on coincideixen quatre xifres.

Milions d'espanyols dipositen molta confiança a la jornada del 22 de desembre. Són molts els que inverteixen una part dels seus estalvis en dècims i paperetes per aconseguir l'anhelat primer premi.

En aquesta ocasió, algú ha intentat aprofitar-se de les noves tecnologies per conèixer la xifra que resultarà guanyadora per Nadal. ChatGPT va revelar el número afortunat després d'analitzar els 210 sorteigs de Loteria de Nadal que s'han celebrat des del 1812. En base a això ha determinat quina és la combinació que té més opcions d'emportar-se el premi.

El número que revela ChatGPT és el 03695. No obstant això, aquest pronòstic no resulta del tot fiable, sobretot si tenim en compte que ho confia tot al que ja ha passat en altres sortejos.

És a dir, aquest número ha estat determinat de manera molt simple. S'hauria comptat la quantitat de vegades que ha sortit cada número en cada posició als primers premis de la Loteria de Nadal al llarg dels anys. I la combinació s'ha fet amb els números que més vegades han sortit premiats a cada posició.

Aquest desè ja està esgotat per a la Loteria de Nadal

En qualsevol cas, els ciutadans semblen tenir una fe cega a la IA. Fins al punt que únicament estava disponible en una administració d'Elx, a La Cordobesa, esgotant-se immediatament.

No obstant això, ChatGPT també contempla una altra xifra com a possible primer premi de la Loteria de Nadal, el 02695. Això sí, únicament resultaria premiat en cas d'empat a la segona posició de les unitats de miler entre el 2 i el 3. Així doncs, el que veiem és que confia cegament en el fet que els números 0X695 sí que siguin els premiats.

Aquest xat amb la seva intel·ligència defensa que el 0 ha estat el més repetit a la primera posició. Fins a 64 ocasions s'ha donat aquesta xifra per encapçalar el número afortunat, recull 20 Minutos .

En qualsevol cas, per fer aquesta anàlisi es basen en dades del passat, en els premis registrats al llarg de la seva història. ChatGPT estima que el 03695 compta amb més possibilitats d'imposar-se el 22 de desembre a la Loteria de Nadal. Però la realitat és una altra de ben diferent, ja que l'estadística, en aquest cas, té poc a dir. Com tots sabem, més aviat és un joc d'atzar.