L'exterior d'una botiga de Mercadona amb dues dones a la porta principal de l'establiment
SOCIETAT

La novetat més primaveral de Mercadona: aroma floral a casa durant hores

Mercadona té l'ambientador més barat, sostenible, efectiu i agradable que puguis trobar a qualsevol drogueria

Mercadona no deixa d'innovar i sorprendre cada dia el seu públic. Sobretot pel que fa a la secció de drogueria i cures de la llar, és líder de vendes entre supermercats.

L'últim producte que està triomfant i que avui volem mostrar-te és tot un èxit. Un article que s'està fent viral i deixa la casa amb olor a flors per moltíssim més temps que qualsevol altra solució.

Mercadona té un ambientador concentrat que està triomfant entre els clients

L'última novetat a la secció de drogueria de Mercadona està sent recomanada en xarxes els últims dies per la seva sorprenent eficàcia. Si t'agrada tenir la llar perfumada, això és per a tu.

L'ambientador líquid concentrat Foresan deluxe és el producte que estaves buscant si volies que casa teva fes olor de paradís. Dura moltíssimes hores i, segons els clients, és molt agradable.

Pot d'ambientador concentrat Foresan sobre fons desenfocat de Mercadona

Aquest ambientador ha cridat l'atenció per l'enfocament que marca. I és que cerca prioritzar l'olor abans que l'element decoratiu que altres ambientadors posen en primer lloc.

L'ambientador sostenible de Mercadona que roman durant hores

És cert que altres tipus d'ambientador presenten dissenys que busquen l'atractiu visual, entre altres coses. Igual que, per exemple, les espelmes, que generen un ambient més enllà dels resultats aromàtics.

L'olor que deixa aquest ambientador de Mercadona és un record de flors suau i agradable. Un resultat equilibrat que no molesta carregant el cervell, sinó que se centra a despertar-nos els sentits.

A més, aquest ambientador és sostenible, ja que redueix el consum de plàstic, aigua i aerosols. És vegà i 100% reciclable, que reflecteix el compromís de Mercadona amb el medi ambient.

I el millor és que el preu és dels millors d'entre tots els ambientadors que podràs trobar a Mercadona. Ja que aquest ambientador només costa 1,70 euros en un envàs de 125 mil·lilitres.

L'olor d'aquest ambientador que tant atrapa, és una barreja de llimona, bergamota, rosa i vainilla. Una aroma fresca i agradable que no només convida a respirar profundament, sinó també a relaxar-se a la llar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: