Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

SOCIETAT

La novetat de Mercadona amb gust de Lotus que arrasarà aquest estiu: 'Li dono un 9,5'

Mercadona té una novetat molt refrescant, un gelat amb el famós sabor a les galetes Lotus que arrasa a TikTok

Les novetats de Mercadona sempre són un èxit. Tant és així que tots els creadors de contingut saben que parlar d'aquest tipus de productes genera moltes visites i expectació. 

Per això, cada cop és més comú veure persones anunciant els últims llançaments de la cadena valenciana des del mateix establiment. I l'últim, ha estat un gelat que té totes les paperetes per convertir-se en el boom de les xarxes socials. 

Doncs cada vegada que surt alguna cosa amb el famós ingredient, tothom el vol comprar per comprovar que aquest és el seu sabor. Parlem d'un gelat amb gust de galeta Lotus, el qual ja han tastat alguns dels usuaris de la xarxa social TikTok i ens expliquen la seva opinió. 

El gelat de galetes Lotus de Mercadona arrasarà a l'estiu 

En aquesta ocasió hem descobert aquest gelat gràcies al compte de TikTok @cookcineme. Es ven en una terrina tipus got de cartó, té un color marró clar i al vídeo ens diuen que fa olor de les famoses galetes. 

Ensenyant gelat de galetes lotus al supermercat Mercadona

Compta amb trossets de galeta cruixent, és dolç, però sense arribar a embafar i, si t'agraden aquest tipus de productes, sens dubte aquest gelat segur que t'acaba agradant. 

A aquest gelat de Mercadona li posen una nota de 9,5

Al vídeo li donen un 9,5, pel qual està tenint força èxit, però tenint en compte que els gustos són molt subjectius, si tens dubtes, el millor és tastar-lo quan arribi a la teva botiga de Mercadona més propera. 

Ja que, com passa amb tots els seus nous productes, els articles no acostumen a arribar al mateix temps a tots els establiments de Mercadona. Per això, per ara, encara no es pot trobar a totes les botigues. 

El preu d'aquest gelat Mercadona és de 3,50 € i la mida és de 500 ml. Surt més car que els típics de terrina quadrada, però, els gelats tipus got solen ser de millor qualitat. 

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis. 

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: