Patates fregides al costat del condimentador bacon cheese de Mercadona
SOCIETAT

La novetat de Mercadona que arrasa entre els amants de les patates: 'Està boníssim'

Aporta una nova forma de menjar-les amb un sabor que està encantant a tots els que ho estan provant

Les patates fregides són un menjar que agrada i molt. A més dels diferents tipus que pots trobar al mercat, com les normals o les grills, també admeten molts acompanyaments. Entre ells hi ha multitud de salses i assaonadors, tot pel nostre gust.

Per això mateix, no és estrany que una de les últimes novetats de Mercadona que està triomfant sigui per les patates fregides. No és un nou tipus que ha tret a la venda, en aquest sentit no han pensat a ampliar assortiment. Parlem d'un nou assaonador que s'ha unit a les prestatgeries de la cadena.

Es tracta de l'assaonador sabor cheese bacon, una opció que de primeres sona molt desitjable. El bacó i el formatge són dos aliments que solen oferir-se a molts restaurants com a acompanyants de les patates fregides. Així que tenir el sabor, encara que no la seva presència, pot tenir un resultat molt saborós.

Les xarxes destaquen el gust de la novetat de Mercadona

Les novetats de Mercadona agraden i molt a tothom. Per això, no és estrany que hi hagi creadors de contingut que es llancin a provar-les per poder donar la seva opinió. Això mateix ha fet l'usuari de TikTok @jorgito.97 amb aquest assaonador cheese bacon.

En aquest vídeo es veu com prova aquest assaonador amb unes patates que també venen a la cadena. Es pot fer servir amb qualsevol, però la veritat és que l'opció d'aquestes patates prefregides amb pell ultracongelades és molt còmoda. I és que les tens sempre a casa i són aptes per fer a fregidora d'aire quedant saboroses i cruixents.

Quan té llest el seu plat de patates fregides, arriba el moment de tirar el condiment. En veritat, tira els dos sobres que venen a cada pack per aconseguir més potència de sabor. El seu veredicte després de provar-les és molt clar: "Estan boníssimes".

Un pack de dos sobres per menys d'1 euro

El sabor en aquest tipus de productes és un dels reclams principals, fins aquí d'acord. Però també el seu preu influeix i molt a l'hora de decidir-nos a tastar alguna cosa o no. Correm el risc que no ens agradi i depèn de l'import potser ens atreu més o menys fer el pas de provar.

En aquest cas, parlem d'un producte que no arriba a l'euro. Cada pack es ven per un preu de 0,85 euros i hi venen dos sobres a cadascun. Encara que l'usuari de TikTok hagi decidit fer servir-los tots dos, en comentaris altres diuen que amb un és suficient.

Assaonador sabor cheese bacon de Mercadona
A cada pack vénen dos sobres de condiment | Supermercados.Top, Mercadona

Molts comentaris parlen de la semblança d'aquest condiment amb els sabors de diferents cadenes de menjar ràpid. Així mateix, també parlen que no és una opció tan sana, cosa que ja se sap per endavant en aquest tipus de productes. Tot i això, animen a qui el compri a incorporar-lo no només a les patates fregides, sinó a altres aliments com les crispetes.