Les delícies de formatge i els entrepans de Mercadona
SOCIETAT

La novetat de Mercadona que embogeix els amants del formatge: arrasarà per Nadal

La cadena és conscient que aquest aliment és un fix de les taules nadalenques i busca innovar usant-lo de protagonista

Quan s'acosta Nadal, les cadenes de supermercats despleguen una gran varietat de productes per a aquestes festes. Com més nou sigui el que posen, més cridaner serà per als clients. A més, saben molt bé què és el que té més demanda i ho fan servir per al seu benefici.

Un exemple d'això és el formatge, aliment que estrany que falti a alguna taula durant aquestes festes. És un bàsic de la nostra gastronomia i un producte que agrada a gairebé tothom. A més, la seva àmplia varietat fa que pugui tenir diferents formats i es pugui integrar qualsevol recepta.

En aquest cas, Mercadona ha pensat en l'aperitiu per treure diferents productes amb el formatge com a protagonista. Entre ells hi ha els entrepans de formatge amb melmelada de papaia i les delícies de formatge farcides de melmelada. Les xarxes socials ja s'han fet ressò d'aquesta estrena i han dictat sentència: “estan boníssims”.

Les novetats més formatgeres de Mercadona

Ara són dos els productes amb el formatge com a protagonista els que s'estan emportant els afalacs. Però això no impedeix que Mercadona ens segueixi sorprenent de cara a Nadal amb noves propostes. De moment tenim aquests dos i no han pogut agradar més a les persones que ja els han provat.

Venen en safates ja preparades, per la qual cosa només les haurem d'obrir i col·locar a la nostra taula. Això sí, no t'oblidis del pa, perquè a banda de poder menjar-se de mos, també es poden untar. Aquesta segona opció és una cosa que portem fent temps a casa meva amb formatges semblants a aquests.

1. Entrepans de formatge amb melmelada de papaia

Aquests entrepans de formatge amb papaia realment tenen força quantitat d'aquesta fruita. Sí que fins ara he vist a diversos llocs que venen boles de formatge cobertes de trossos de papaia. Però en aquest cas, és que al seu interior també hi trobem melmelada de papaia.

Venen en una safata de 12 unitats que pesa 180 grams i costa 3,30 euros. Als seus ingredients veiem que el formatge és una barreja de llet de vaca i cabra, cosa que fa que el seu sabor es noti. Una cosa que no és tan positiva és que el seu nivell de sucre és una mica alt, però per Nadal es permet gairebé tot.

Entrepans de formatge amb melmelada de papaia de Mercadona
Entrepans de formatge farcits i coberts de papaia | Mercadona

2. Delícies de formatge farcides de melmelada

Que ho posi en segon lloc, no hi resta importància, ja que s'ha convertit en tot un atractiu per als clients de Mercadona. Aquestes delícies de formatge farcides de melmelada són una cosa nova que sí que no havia vist prèviament. Sobretot, criden l'atenció per la varietat de sabors repartits en les 17 unitats que es venen a 3,85 euros.

Són tres les varietats començant per les boles de formatge farcides de pinya i recobertes d'aquesta fruita. Un altre tipus d'aperitiu són els capricis farcits de melmelada de pebrots. Per acabar, el més original pel meu gust: boles de formatge amb crocanti i xocolata farcides de melmelada de taronja.

Delícies de formatge de Mercadona
Delícies de formatge variades de Mercadona | Mercadona