Dona sorpresa assenyalant Mercadona

SOCIETAT

La novetat dolça de Mercadona pensada per als berenars: li dono el meu aprovat

Mercadona ha ampliat la secció pensada per als més llaminers amb un nou producte per a totes les edats

Amb el nou dolç de Mercadona podrem gaudir d'un bon caprici. Es tracta d'una de les novetats que es pot veure a les prestatgeries de la cadena des de fa poc. És perfecte per a qualsevol berenar o esmorzar, o per quan vulguem un toc dolç.

El cartell de novetat és tot un imant per a mi, ja que em convida a dur-me el producte a casa per tastar-ho. I, en aquest cas, no ha estat menys. Per això, aquesta canya de pasta de full farcida de crema sabor vainilla amb cobertura de cacau ja està amb mi.

Estan ubicades al costat de la resta dels productes de pastisseria, així que si ets llaminer, no tenen pèrdua. Es venen en un paquet de tres unitats que pesa 255 grams. Pel que fa al preu, aquest és d'1,70 euros.

Canyes de crema i xocolata de Mercadona que són novetat
Aquestes canyes de crema i xocolata són una de les últimes novetats de Mercadona | e-noticies.cat

Mercadona posa a la venda un caprici molt dolç

Aquesta canya de xocolata de Mercadona no enganya amb el sabor que aparenta tenir. I és que no pot ser més dolç. A més, en aquest cas és diferent d'altres dolços que ha pogut treure Mercadona.

Moltes vegades, he hagut de reconèixer que, tot i ser un producte dolç, no n'hi havia per tant. És a dir, que per als que no són tan llaminers, no és un aliment que pugui arribar a cansar. En aquest cas, almenys per a mi, és massa dolça i pot arribar a embafar.

Paquet de canyes de crema i xocolata de Mercadona
Aquest producte de Mercadona és massa dolç | e-noticies.cat

Però en veritat no és una cosa que no avisi. Té xocolata, crema de vainilla i no deixa de ser una pasta, així que no pot ser traduït això en una crítica cap a Mercadona. Més aviat és una cosa a tenir en compte per als que no són tan amants del dolç, però tenien previst donar-li una oportunitat.

D'altra banda, i això sí que podria ser una crítica, no té tant de sabor com es podria esperar. Es nota el sucre i la dolçor, però no té tanta presència ni la xocolata ni la crema. Val més la pena, si en tens ganes, d'anar a una pastisseria i no optar per aquesta brioixeria industrial.

Aquesta canya de xocolata té la mida perfecta per berenar

A cada paquet de canyes de xocolata trobem tres unitats que venen envasades individualment. D'aquesta manera, podem portar-les amb nosaltres si les volem menjar fora de casa. A més, tenen la mida perfecta.

Paquets individuals de les canyes de crema i xocolata de Mercadona
A cada envàs hi venen tres canyes embolicades de manera individual | e-noticies.cat

Si pel que fa al sabor he dit que eren massa dolces, sí que és veritat que amb la dolçor justa i la seva mida serien millors. Tenen una mida una mica més petita que una cullereta de postres. Per això, és una ració perfecta per fer perdre't la gana, però sense deixar-te amb ganes de menjar-ne més.

Grandària de la canya de xocolata i crema de Mercadona comparada amb una cullereta de postres
Les canyes són una mica més petites que una cullereta de postres | e-noticies.cat

Quan les mires de perfil, sí que estan força inflades i sembla que trobaràs força crema a l'interior. Però la veritat és que t'emportes una desil·lusió quan l'obres. L'interior està pràcticament buit i només veus una fina línia de crema que potser per als més llaminers sigui insuficient.

Interior de la canya de crema i xocolata de Mercadona
L'interior està força buit | e-noticies.cat

Valors nutricionals del dolç de Mercadona

 

Valors mitjansper cada canya (85 grams)
Valor energètic1556 kJ / 371 kcal
Greixos
dels quals saturats
20 g
14 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
43 g
27 g
Fibra alimentària2,5 g
Proteïnes3,3 g
Sal0,42 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 12/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: