Imatge de façana de supermercat Aldi des del pàrquing exterior
SOCIETAT

La novetat dolça d'Aldi sense sucres afegits: molt saludable i nutritiva

El secret més ben guardat d'Aldi és tant addictiu com saludable i és molt probable que encara no el coneguis

Aldi té un secret molt ben guardat que potser encara no coneixes. I és que, tot i ser tots dos líders en supermercats, és cert que els productes de Lidl són més coneguts que els d'Aldi.

Tot i això, aquest producte que et mostrarem és un top dolç entre els aficionats a l'esport i a la cura del cos i la salut. Una joia amagada que arriba només per donar plaer sense remordiments.

El secret d'Aldi és el més dolç, addictiu i saludable del mercat

Si pensem en alguna cosa que sigui addictiva i dolça, a tots se'ns ve al cap la xocolata. I així és. Però hi ha una mena de xocolata que genera, més que amants, adeptes, fans amb totes les seves lletres.

Aquesta és la tan coneguda Nutella, una crema de cacau cosina germana de la Nocilla, però, probablement, més culpable del fenomen fan, si és possible. El problema d'aquests productes és que enganxen i són perjudicials si es consumeixen en abundància.

Per això aquesta crema de cacau d'Aldi és tan meravellosa. Es tracta d'una crema de cacau i avellanes sense sucres afegits ni lactis. Completament apta per a vegans i per menjar sense massa remordiment.

Una crema de cacau que no té res en absolut que envejar les altres, sinó tot al contrari. Podria tractar-se de la crema de cacau més envejada per la resta, gràcies als seus ingredients i aportació nutritiva.

La crema de cacau i avellanes d'Aldi no porta sucres i és vegana

La crema de cacau vegana d'Aldi està endolcida amb dàtils, prescindint així de sucre refinat. A més, no porta gluten i és alta en fibres i proteïnes, cosa que significa que, a més, ens aporta alguna cosa.

I és que, sovint, les xocolatines i els capricis ens perjudiquen sense aportar-nos res de bo a l'organisme. Però, en aquest cas, no passa el mateix. Aquesta crema de cacau és molt més lleugera i natural que les altres.

És una crema de cacau apta per a celíacs i vegans, i recomanada per a qualsevol persona que pretengui tenir una vida saludable. Que hauríem de ser totes, és clar.

Saber que el sabor amb prou feines canvia i, fins i tot, potser ens agrada més; i que allò que estem menjant, encara que hagi de continuar sent ocasional, és també nutritiu, és una alegria completa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: