Entrada d'una botiga esportiva Decathlon

La maleta de Decathlon que també serveix com a motxilla: la més versàtil

La cadena esportiva posa a la venda la maleta que necessites per viatjar aquest estiu

Viatjar ha esdevingut un dels nostres plans preferits quan arriba l'estiu. Sortir de la nostra ciutat per poder desconnectar de tota la feina i l'angoixa és el millor que podem fer. Gaudir en família, olorar el mar, fer-nos una capbussada i molt més.

Però abans de posar rumb al nostre destí escollit hem de preparar les maletes. Sí, sabem que fa mandra, però si volem gaudir d'unes vacances fabuloses haurem de tenir les nostres peces i objectes personals amb nosaltres. Per això, volem ensenyar-vos la novetat que està en boca de tots de Decathlon.

L'empresa francesa ha posat a la venda una maleta que ens ofereix una gran comoditat i funcionalitat. Es tracta d'un accessori fantàstic i innovador que farà que traslladem el nostre equipatge d'una manera senzilla, alhora que còmoda. T'expliquem tots els detalls de la nova maleta de Decathlon.

Decathlon triomfa amb la nova maleta de cabina

Després de diversos mesos de feina necessitem un merescut descans. Tot esforç té la seva recompensa i la nostra són unes bones vacances. Anar a aquest destí que sempre hem desitjat, passar una bona estona en família o amb amics i no haver de pensar en res.

Perquè les nostres aventures siguin molt divertides i relaxants haurem de tenir un equipatge adequat. No podem comprar una maleta qualsevol, sinó que haurem de buscar una versàtil alhora que resistent. Hem de protegir al màxim les nostres peces, accessoris i objectes personals.

Per això, Decathlon ha posat a la venda una maleta de cabina que és perfecta per viatjar a qualsevol lloc. Si estàs buscant una que s'adapti a les teves necessitats, aquesta t'encantarà. Parlem concretament del model Kipsta Intensive 30L.

Maleta de cabina Kipsta Intensive 30L de color gris de Decathlon
Aquesta motxilla de cabina Kipsta Intensif de 30L té una gran versatilitat i molta capacitat | Decathlon

La maleta Kipsta Intensive 30L ha esdevingut la millor opció per viatjar gràcies a la seva versatilitat i a la seva capacitat. Amb aquest accessori podràs estalviar espai i no només això, sinó que també estalviaràs una gran quantitat de diners. Continua llegint aquest article.

Una trolley amb rodes i la comoditat d'una motxilla

Si ets una d'aquelles persones a qui li agrada viatjar còmode i lleuger, Decathlon té alguna cosa que t'encantarà. L'empresa francesa ha posat a la venda la maleta Kipsta Intensive 30L, un producte que es converteix en motxilla perquè la puguis transportar amb una gran facilitat. Estem parlant d'una autèntica trolley amb rodes.

Pel que fa a les dimensions, aquestes són de 53 x 34 x 21 cm. Això vol dir que és apta per portar-la com a equipatge de mà, així que no t'hauràs de preocupar. A més, el seu pes és només de 2,5 kg, per tant, no et costarà portar-la i podràs aprofitar al màxim l'espai.

Muntatge d'un noi passejant amb una motxilla a l'esquena i la motxilla de cabina Kipsta Intensive de Decathlon
Esta mochila de Decathln tiene ruedas incorporadas por lo que se transformará de mochila a maleta en segundos | Decathlon

Si t'estàs preguntant per la capacitat, t'hem de dir que és de 30 litres. Una quantitat força adequada per poder guardar tot el que necessitis. Encara que allò que veritablement fa que destaqui altres maletes, és el seu sistema de transformació en motxilla.

La nova maleta Kipsta Intensive compta amb diverses corretges encoixinades i ajustables que permeten que es converteixi en una motxilla. Una característica que està encantant a tots aquells usuaris que ja n'han fet ús. En definitiva, és una autèntica inversió a què trauràs el màxim partit a llarg termini.

Pràctica alhora que econòmica

La maleta de color gris que ha posat a la venda Decathlon resulta molt pràctica, ja que té cinc compartiments per guardar les teves pertinences.

A més, està feta amb materials resistents i duradors perquè la puguis utilitzar durant diversos anys.

Tot i que el millor de tot és el preu de 54,99 €, una quantitat força encertada per a totes les característiques que presenta.