Rètol de grans dimensions de Bershka de color blanc a l'exterior d'una de les botigues

SOCIETAT

El bàsic de Bershka que necessitaràs al teu armari per crear infinits looks

Crea les millors combinacions amb el nou top estil bandeau d'estampat de ratlles que ha arribat a Bershka

Si hi ha un tèxtil que va ser el favorit dels anys 2000, aquesta és sens dubte el top estil bandeau. Traduït al català significa “top de banda”. Una peça de roba que ofereix una gran comoditat, versatilitat i que es va veure present a múltiples escenaris.

Moltes celebritats conegudes com és el cas de Christina Aguilera o París Hilton han fet ús d'aquest top. D'aquesta manera, els seus abdòmens es deixaven al descobert i combinaven la peça amb pantalons o faldilles de tir baix. Actualment, pràcticament qualsevol firma com Bershka compta amb diversos models als seus catàlegs.

Des de fa uns quants anys ja hem observat el retorn d'aquesta peça. Encara que amb el pas del temps ha adquirit noves adaptacions per a les èpoques estiuenques. T'ho explico tot sobre el bàsic que he fitxat a Bershka.

Reviu el millor de la moda de l'any 2000

Les modes van i venen, això és una cosa inevitable. Igual que les tendències de fa uns quants anys tornen a aparèixer del no-res amb noves adaptacions. El top estil bandeau és una d'aquestes peces.

Pla general del top de ratlles bandeau de Bershka
Reviu les tendències de l'any 2000 amb Bershka | @maaariamoral

Amb un escot recte i una longitud curta que es pot veure en diferents gèneres, ressaltant-se la lycra o el denim com els més usats. La frescor d'aquesta peça la fa ideal per lluir els dies més càlids de l'any i les seves combinacions són múltiples. Bershka actualment ha incorporat un model força fresc i versàtil, atenta.

Bershka reviu la tendència de fa anys

Aquesta setmana he fitxat a Bershka un top bandeau de ratlles. Una peça molt versàtil que es pot convertir en el teu millor aliat quan no sàpigues ben bé què posar-te. En aportar una gran versatilitat i comoditat, es pot conjuntar amb diferents peces.

Primer pla del top de ratlles bandeau de Bershka
Peça còmoda i versàtil de Bershka | @maaariamoral

Bershka ha afegit concretament al seu catàleg el top bandeau de punt d'estampació de ratlles. Confeccionat en un 48% viscosa, 27% pbt i un 25% restant de poliamida. Deixant al descobert les espatlles i, si es vol, el melic.

Primer pla del top de ratlles bandeau de Bershka
Confeccionat en un 48% viscosa, 27% pbt, i un 25% restant de poliamida | @maaariamoral

Aquesta peça és súper còmoda a l'hora de portar-la posada i combina genial amb moltes peces. Disponible en color negre i també en color cru estampat de ratlles. No esperis més i afegeix-lo a la cistella de la compra.

Disponible a les botigues Bershka

Si t'ha convençut aquest top, l'hauries d'adquirir com més aviat millor. Aquesta tendència està en plena expansió i està arrasant tant a les botigues com a la pàgina web de Bershka. Actualment, estan disponibles els dos tons en totes les talles.

Pla general del top de ratlles bandeau de Bershka
Disponible a Bershka actualment | Bershka

Les talles varien des de la XS fins a la L. El preu del top és de només 12,99 €. Us parlo d'una quantitat força econòmica.

Preus i ofertes actualitzades el dia 17/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: