Les noves postres de Nadal d'Ametller Origen que has de reservar o et quedaràs sense
Ametller Origen ven una de les millors postres per aquest Nadal. Si vols fer-te amb elles, hauràs de córrer per aconseguir-ho
Nadal és a tocar. Molts són els que en aquestes dates comencen amb els preparatius per a les festes: regals, decoració, però també el menú. Un fet que es pot arribar a convertir en un mal de cap.
Malgrat això, aquí et deixem una idea per si aquest any t'ha tocat preparar algun dels dinars o sopars, o per si vas de convidat i vols portar alguna cosa, com ara les postres. I és que Ametller Origen ha llançat unes noves postres de Nadal que has de reservar ràpid si vols fer-te amb ell.
Ametller Origen té les postres per a aquestes festes
Ametller Origen ha llançat a la venda un dels millors postres per a aquestes festes. Es tracta d'un Panettone de xocolata de 500g, realitzat pel xef Oriol Balaguer. Si prefereixes el de fruita, no et preocupis perquè també el venen.
No obstant això, si vols fer-te amb algun dels dos, t'has d'afanyar. Segons indiquen, cal reservar per la pàgina web perquè t'ho enviïn a domicili o puguis recollir-lo a la botiga. De moment, no se sap si les unitats són limitades, però el que sí que han indicat és informació sobre les recollides.
Tal com es pot veure a la pàgina web d'Ametller Origen, els lliuraments i recollides del panettone seran a partir de l'11 de desembre i fins al 23. Així que, si vols portar-lo a algun dinar o sopar de Nadal, el tindràs segur per a aquestes dates.
Ametller Origen ven el panettone fet per Oriol Balaguer
Oriol Balaguer és un dels pastissers més importants de Catalunya. A més de comptar amb diversos establiments propis a Barcelona i Madrid, va formar, durant set anys, part de l'staff del restaurant el Bulli, amb Ferran Adrià i Albert Adrià. Per això, el panettone que llança Ametller Origen pot ser una idea de postres ideal per al teu sopar, o el detall perfecte si vas com a convidat.
A més, al llarg de la seva trajectoria ha estat reconegut amb diversos premis. Un, relacionat amb el Millor Panettone. Concretament, el 2017 va guanyar el Premi al Millor Panettone d'Espanya, al concurs organitzat per l'Escola de Pastisseria de Barcelona.
Més notícies: