Exterior de la botiga H&M amb el logo gran

H&M ven la camisa més original per aquest estiu: està en 7 colors i només val 25 €

La marca low cost arrasa amb la camisa de gasa efecte arrugada

Si ens agrada apostar per una peça a l'estiu que no siguin els tops, són les bruses. Parlem d'una peça de roba clau al nostre armari amb què podrem crear infinitat de looks. Estilismes amb classe que ens serviran per a tota mena d'ocasions.

Hi ha una gran varietat de models totalment diferents entre si, però aquesta setmana H&M s'ha endut el protagonisme. La firma low cost ha afegit al seu catàleg una camisa que ha creat un gran furor, i tot això per la comoditat i la frescor. H&M ha aconseguit arrasar amb aquesta peça en tractar-se d'una aposta molt agradable al tacte, perfecta per a aquesta època estival en què estem.

Sens dubte, H&M s'ha coronat amb la camisa efecte arrugada més versàtil de totes. No esperis més i fes-te amb ella al to que més t'agradi, abans que s'esgoti.

H&M triomfa aquesta setmana amb la camisa efecte arrugada més fresca de totes

Ara que les altes temperatures ens acompanyen, apostar per peces de roba de gasa és el millor. Volem lluir peces amb què puguem causar sensació, però sobretot amb les que estiguem còmodes. I encara que sembli una mica complicat, és força senzill.

Sense anar més lluny i gairebé sense esforç hem trobat un must have al qual no et podràs resistir. Aquesta vegada no parlem de cap vestit o pantalons curts, sinó que us portem la brusa perfecta per aquest estiu. Un imprescindible que et caldrà per poder portar a les teves properes vacances, vagis on vagis.

H&M compta al seu catàleg amb una camisa còmoda, confeccionada en teixit fresc i que a més, resulta ser agradable al tacte. Un disseny que destaca per la solapa en V, els botons frontals i l'acabat arrugat. Una característica que crida cada cop més l'atenció.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga H&M amb el logo i tres imatges d'una model posant amb una camisa de color blanc, rosa i groc
Es tracta d´una camisa ideal per a les nits d´estiu | H&M

Estem davant d'una de les peces més versàtils que podem trobar a l'estiu. Podrem combinar-la de manera senzilla amb qualsevol pantaló curt o qualsevol faldilla que tinguem al nostre armari. En definitiva, és un article indispensable que ens salvarà més d'una vegada.

Amb costures d'espatlles caigudes

Des de fa un temps les peces oversize han esdevingut la millor opció. I és que, no ens estranya atesa la frescor que això suposa. Tenir una camisa com aquesta de H&M al teu guarda-roba, assegura que vagis fresc les 24 hores del dia.

Com que es tracta d'una brusa d'estil oversize que s'adapta a la majoria de les figures, és perfecta quan la calor arriba. Aquesta darrera novetat de H&M es manté folgada tota l'estona. A més, té costures d'espatlles caigudes i mànigues llargues que deixen veure fins als canells.

Pel que fa a un altre tipus de detalls, té un coll de solapes en V que compta amb vora ampla. Així, aconseguirem lluir un outfit una mica formal. Acaba en una forma recta a la cintura i té un baix asimètric, però alhora arrodonit.

Muntatge amb una imatge d'una botiga H&M de fons i dos models posant amb dues camises de la marca, una de ratlles negres i blanques i una altra de negra
Hi ha molts dissenys de la mateixa camisa, per a tots els gustos | H&M

Disponible en una gran varietat de colors

Si vols fer-te amb aquesta brusa de H&M t'hauràs d'afanyar, perquè algunes talles ja s'han esgotat. Depenent del color en què la vulguis, queden unes talles o unes altres, amb un preu totes que no arriba a superar els 25€.