Exterior d'una botiga Decathlon a Usera, amb el cartell a primer pla

Aquesta és la gandula inflable que es va esgotar aquest estiu en molt pocs dies

Decathlon va sorprendre els seus clients amb la gandula inflable per carregar el mòbil

Quan va començar l'estiu només pensàvem a poder-nos fer una bona capbussada, a la piscina o a la platja. Qualsevol d'aquestes dues opcions ens servia per donar la benvinguda a l'estiu com es mereixia.

Sabem que des de sempre, la cadena de productes esportius sempre ha estat la millor opció per comprar tota classe d'articles. Els dies abans d'anar a fer una excursió a la muntanya, passem per les botigues de Decathlon per fer-nos amb les millors peces i el calçat més adequat. L'empresa francesa sempre té just allò que necessitem.

Per això, quan vam marxar de vacances vam visitar la web de Decathlon i ens vam comprar un producte molt especial. Es tracta d'una gandula que encara que a simple vista sembli una més del munt, té molts secrets. Aquesta gandula va tenir molt èxit i al cap de pocs dies va desaparèixer de la pàgina web de Decathlon.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Decathlon va arrasar amb la gandula inflable aquest estiu

La cadena francesa va aconseguir sorprendre'ns una vegada més amb un dels seus productes. Decathlon va posar a la venda el Cozy Lounger i per a aquelles persones que no saben de què tracta aquest article, us hem de dir que era una gandula inflable Flextail Gear.

Gandula inflable Flextail Gear de Decathlon
Aquesta gandula inflable va triomfar aquest estiu | Decathlon

Decathlon va sumar als seus productes aquesta gandula que va destacar per sobre de la resta. Encara que a simple vista pugui semblar una simple gandula, aquesta comptava amb diverses característiques que la feien destacar per sobre de la resta.

Aquesta novetat va sorprendre els clients gràcies al seu mecanisme automàtic. En ser inflable, s'inflava automàticament només prement un botó. Una manera molt ràpida i fàcil d'inflar-la sense necessitat de cansar-nos, mai no havia estat tan senzill!

Amb bomba incorporada

La gandula inflable Flextail Gear tenia una gran resistència a l'aigua, per la qual cosa podia estar a prop de la piscina sense problemes. La seva bomba incorporada és la que permetia inflar-se sola i, a més, comptava amb un seient lleuger que tenia una bossa de transport. El millor de tot és que tenia una forma ergonòmica en forma de S que permetia tenir la columna a la millor posició.

A banda de la capacitat elèctrica i mecànica d'inflar-se de forma automàtica, cal destacar que incloïa un port USB. Així, podies carregar el mòbil sempre que ho necessitessis. Podies estar connectat al teu mòbil, gaudint d'un bon descans exposat al sol.

Fins i tot, podies fer servir la gandula dins de casa, ja que si et quedaves sense sofàs era una manera fàcil de resoldre el problema. Les dimensions de la gandula eren de 185 x 80 x 50 centímetres i suportava un pes màxim de 150 quilos. Un producte còmode, suau, resistent a l'aigua i sobretot fàcil d'inflar.

Com hem dit, la gandula inflable de Flextail Gear que tenia un preu de 149,95 € va tenir tant d'èxit que ja no es pot comprar per la pàgina web de Decathlon.

Muntatge del matalàs inflable Intex de la gamma Dura-Beam de color blau en un fons de la botiga Decathlon
Aquest matalàs de Decathlon segueix disponible per 18,95 € | Decathlon

Tot i que aquesta gandula ja no està disponible, et donarem una opció molt assequible si necessites o estàs buscant un matalàs inflable. Decathlon està venent un matalàs inflable de la gamma Dura-Beam per un preu de 18,95 €. Té un preu d'escàndol i les mides són de 99x191x25 centímetres i suporta un pes màxim de 136 kg.