Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle amb el torró cheesecake de la cadena
SOCIETAT

El nou producte de Mercadona que triomfa en vendes a un mes de Nadal

És una de les novetats més destaca i que ha volgut incloure la cadena valenciana de cara a aquestes festes nadalenques

Fa temps que podem veure els torrons als diferents supermercats. Alguns són repetidors, és a dir, tornen després d'una parada d'un any. Tot i això, n'hi ha d'altres que s'han estrenat aquest 2023 i estan sent tot un èxit.

Mercadona es caracteritza per tenir un ampli assortiment de torrons per a tots els gustos. Per això, cada any intenta innovar, sense oblidar-se dels que fins ara han tingut una gran demanda. En aquest cas, ha encertat de ple amb la seva nova incorporació: el torró de Cheesecake.

Recoberta de xocolata blanca, a l'interior d'aquest nou dolç hi trobem la versió nadalenca del pastís de formatge de Mercadona. I la veritat és que no ha pogut agradar més els clients. Des que es va posar a la venda, s'ha convertit en tot un èxit al qual pocs s'han pogut resistir.

Autèntic gust de pastís de formatge

En el meu cas, fa més d'un mes que no em vaig poder resistir a tastar aquesta novetat de Mercadona. Esperava trobar un sabor aconseguit i Mercadona no em va defraudar en aquest sentit. Des del primer mos que dones a aquest torró, notes que té gust de pastís de formatge, així que, si ets aficionat pren nota.

Més que un torró com el que habitualment veiem al mercat, es pot considerar que és una xocolatina gran. Per fora està recoberta de xocolata blanca, deixant per al seu interior els ingredients del pastís de formatge. Això sí, he de reconèixer que té força menys melmelada de la que veiem a la foto de l'envàs.

Tot i això, el gust hi és, per la qual cosa no suposarà una desil·lusió per als aficionats a aquestes postres. Això sí, això també pot ser un risc, ja que enganxa. Per 1,90 euros tens una opció molt nova per oferir als teus convidats aquest Nadal.

El torró Cheescake de Mercadona és una novetat d'aquest any i està farcit de tots els ingredients d'aquestes postres
Mercado ha encertat amb una de les novetats de torrons d'aquest any | e-noticies.cat

Mercadona també va triomfar amb el torró d'avellana

Els èxits a Mercadona es van repetint, encara que en el cas dels torrons hi ha dos anys de diferència. Hem de tornar fins a l'any 2021 per recordar el torró d'avellana que també va ser un èxit de vendes. El seu gust que ens recorda al Kinder Bueno va ser determinant perquè els clients es llancessin a comprar-lo.

Sí que és veritat que ara mateix, aquest en concret no està a la venda. Però no cal preocupar-se, perquè Mercadona no ens ha deixat sense aquesta opció. En el mateix format que el torró de cheesecake ens trobem aquest torró d'avellana de la marca Hacendado.

El torró de crema d'avellana de la marca Hacendado que es ven a Mercadona
El torró d´avellana també va tenir el seu moment d´èxit fa dos anys | Mercadona

En aquest cas, a l'interior hi trobem crema d'avellana que ens recorda el mateix sabor del qual va sortir fa dos anys. Té un preu d'1,80 euros i també ocupa un lloc privilegiat entre els amants del dolç. El que és clar és que Mercadona té moltes opcions i sap com encertar-les.