Primer pla del logo de Mercadona
SOCIETAT

El nou producte de Mercadona que està arrasant gràcies al seu sabor a Kinder Bueno

M'ha costat aconseguir-ho, ja que sempre acostumava a estar esgotat, però ja ho he tastat i està boníssim

Mercadona està triomfant amb aquest dolç. Des que el va posar a la venda, són moltes les persones que se n'han fet ressò. I la veritat és que en aquest cas tenen raons, perquè està boníssim.

Concretament, es tracta d'una berlina que ja podem veure a la secció de Forn de les seves botigues. Aquí, sobre el cartell de novetat, es troba disponible per prendre a casa. A hores d'ara, almenys, ja sí que és possible trobar-ne alguna, ja que al principi volaven, literalment.

Aquesta berlina de Mercadona té un preu d'1,25 euros i pesa 80 grams. En veritat no és gaire gran, però en anar farcida tampoc no es fa que sigui poc. Amb tanta fama que ha agafat, m'he vist obligada a tastar-la i només et puc animar a fer el mateix.

Nova berlina de Mercadona

Mercadona aposta per una cosa coneguda i encerta

Innovar no sempre és necessari perquè alguna cosa es converteixi en un èxit. Amb aquesta berlina, Mercadona ha agafat coses que sap que agraden i les ha unit en un sol producte. La part bona d'això, és que gairebé que pots assegurar l'èxit des del principi.

Mercadona la descriu com una berlina amb cobertura de caramel i cacau farcida de crema avellana. La veritat és que part d'aquests ingredients sí que es noten, però d'altres no tant. Però això no implica que no sigui un producte recomanable.

Nova berlina de Mercadona

La berlina, o dònut, si ets dels que ho diu així, està realment bona i tendra. Això sí, en ser farcit no té el tradicional forat del mig. Però ho compensa amb una bona crema d'avellana com si fos un Kinder Bueno.

La crema d'avellana es converteix en la principal protagonista d'aquesta berlina. Tot el contrari passa amb la cobertura de caramel i cacau que, per a mi, passa molt desapercebuda. Però tampoc no m'ha semblat una decepció, ja que no ho veig tan rellevant.

Una berlina perfecta per a qualsevol moment

Aquesta berlina, tant per la mida com pel sabor, és perfecta per a qualsevol persona. És dolç, però no és tan gran com perquè pugui arribar a embafar. En aquest sentit, està força ben equilibrada.

Torno a destacar la crema d'avellana que té a l'interior. Com bé s'indica a l'etiqueta del supermercat, un 2% de la composició és aquesta crema. Per al preu que té, porta força quantitat a la part de dins.

Interior de la nova berlina de Mercadona

Com que és un producte que es compra al pes, no tenim informació nutricional sobre ell. Encara que tampoc no cal que la vegem, ja que tenint en compte el que és, pocs dubtes hi ha. Es dona per fet que no és una opció saludable, però de tant en tant a tots ens agrada donar-nos un caprici.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: