Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

L'altaveu de Lidl que pots posar a l'aigua i ha arrasat aquest estiu: menys de 20 €

Gaudeix de la música sense límits amb Lidl

L'estiu ens regala moments inoblidables. I la música es converteix en la nostra companya fidel en cadascun.

Ja sigui a les càlides jornades a la platja o als relaxants moments al costat de la piscina, la música s'encarrega d'animar les nostres tardes. Així com de submergir-nos en un ambient ple de joia i ritme.

No obstant això, la preocupació per danyar els nostres altaveus amb bluetooth sovint ens fa deixar-los enrere a les nostres escapades estivals. Però aquí és on Lidl entra en escena, permetent portar la nostra música favorita a tot arreu. ¡Fins i tot a l'aigua!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Lidl no deixa de sorprendre'ns

Lidl, la cadena de supermercats alemanya, ha sorprès una vegada més els seus clients en posar a la venda un dispositiu submergible que està arrasant en vendes: l'Altaveu Bluetooth Aquàtic Silvercrest.

Aquest dispositiu innovador no només és resistent a laigua, sinó que també ofereix una qualitat de so excepcional.

És per això que el converteix en un company perfecte per a aquells que desitgen fusionar la seva passió per la música amb les seves activitats estiuenques. Ja sigui a la piscina o a la dutxa.

Altaveu aquàtic de color rosa de Lidl submergit en aigua
A la dutxa oa la platja, escolta música on vulguis | Lidl

El de Lidl és submergible!

Sí, com ho llegeixes. Una de les característiques més impressionants de l'Altaveu Bluetooth Aquàtic Silvercrest de Lidl és la seva certificació IPX7. Aquesta us permet submergir-vos a l'aigua fins a un metre de profunditat durant un breu període de temps.

Això significa que no només pots gaudir de la teva música al costat de la piscina. Si no que fins i tot pots portar-la amb tu per a una capbussada refrescant sense preocupar-te per fer malbé l'altaveu.

De fet, la versatilitat i la resistència d'aquest altaveu de Lidl el converteixen en el company ideal per a aventures aquàtiques. Així com per a moments de relaxació sota la dutxa.

Connecta't a l'altaveu amb Bluetooth 5.0

A més de la seva resistència a l'aigua, l'Altaveu Bluetooth Aquàtic Silvercrest de Lidl ofereix una connectivitat Bluetooth 5.0, cosa que garanteix una connexió estable i d'alta qualitat.

Ja no hauràs de patir talls molestos en la reproducció de música o interrupcions a les teves llistes de reproducció preferides.

El de Lidl assegura mantenir la música fluint de manera ininterrompuda. Tot perquè puguis gaudir de cada nota i cada ritme sense interrupcions!

Muntatge d´un fons desenfocat de Lidl i l´altaveu aquàtic que ven la mateixa cadena
L'altaveu de Lidl té connectivitat Bluetooh 5.0 | Lidl

La bateria pot durar fins a vuit hores

Un dels aspectes més importants per a qualsevol dispositiu portàtil és la durada de bateria, i el de Lidl no decep en aquest aspecte. Amb una sola càrrega, aquest pot reproduir música durant aproximadament 8 hores.

Això vol dir que pots passar tot el dia al costat de la piscina, a la platja oa les teves aventures a l'aire lliure sense preocupar-te per quedar-te sense música. I és que la bateria de llarga durada garanteix que la música estigui al teu costat en cada moment de diversió.

Aconsegueix-lo per menys de 20 euros a Lidl

I el millor de tot és el preu accessible. Per tan sols 19.99 euros, pots portar a casa aquest altaveu que promet portar la música a totes les teves destinacions estiuenques.

Lidl demostra novament el compromís amb oferir productes de qualitat a preus assequibles, brindant als seus clients l'oportunitat de gaudir d'una experiència musical única sense trencar el banc.

En resum, l'Altaveu Bluetooth Aquàtic Silvercrest de Lidl s'erigeix com a company musical perfecte per a l'estiu i molt més enllà. La seva resistència a l'aigua, qualitat de so excepcional, connectivitat Bluetooth 5.0 i durada de bateria perllongada el converteixen en un dispositiu de música versàtil i fiable.

Amb Lidl al teu costat, la música mai no tindrà límits i cada moment es convertirà en una experiència auditiva inoblidable.