Fotomuntatge amb una foto del sorteig de Nadal amb els nens de Sant Ildefons de fons i una rodona vermella amb la celebració d´un primer premi de la Loteria de Nadal
SOCIETAT

Els nens de San Ildefonso revelen una cosa inèdita abans de la Loteria de Nadal

Quan falten pocs dies per a la celebració del sorteig de la Loteria de Nadal, els nens de San Ildefonso han revelat una cosa que no se sabia fins ara

A menys de dues setmanes per a la celebració del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, ara s'ha sabut una dada molt sorprenent.

Divendres que ve, 22 de desembre, els nens de San Ildefonso, com és habitual cada Nadal, tornaran a ser els que anunciïn els premis guanyadors i repartiran sort per tot Espanya. El premi més anhelat, el 'Gordo', valorat en 400.000 euros per dècim.

Tot i això, ells mateixos han estat els que en les últimes hores han revelat una cosa que fins ara no es coneixia sobre el famós sorteig i que ha deixat en xoc més d'un.

Els nens de San Ildefonso revelen què passa amb la Loteria de Nadal

Cada 22 de desembre, són els nens de la Residència - Internat de San Ildefonso, situada al mateix centre de Madrid, els encarregats de pronunciar els números guanyadors del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal i repartir il·lusió a tot Espanya.

I quan falten menys de quinze dies per a aquesta data marcada en vermell al calendari de tots els espanyols, els nens que portaran a terme el sorteig aquest any es troben il·lusionats i nerviosos davant la proximitat de l'esdeveniment.

Aquest any, dues de les encarregades de fer el sorteig seran la Natalia, de 12 anys, i la Paula, de 13, que ja estan assajant. Totes dues són "veteranes" a la Loteria de Nadal, encara que serà aquesta la seva primera vegada com a duo.

Però, faltant ja molt pocs dies, i preguntats per Europa Press, els nens han revelat una cosa que fins ara no se sabia. Què és el més complicat de fer cada any el sorteig de la Loteria de Nadal.

"El més difícil són els números curts"

Els nens de San Ildefonso han aclarit que no hi ha res fàcil a l'hora de fer el sorteig. De fet, han comentat que “el més difícil són els números curtets, per exemple, l'1 o el 21. Els llargs són els més fàcils”.

Un fet que n'ha sorprès molts, ja que podria semblar al contrari. També han confessat que cantar els números premiats els costa més als més petits, que a vegades s'arriben a quedar en blanc.

D'altra banda, els nens que altres anys han estat els protagonistes durant aquesta ocasió han comentat què és el que els fa més por a l'hora de posar-se davant de la càmera.

Una d'elles, la Natalia, ha confessat que l'any passat creia que es quedaria en blanc. La Paula, per la seva banda, ha explicat una anècdota del seu primer sorteig. "La meva companya era més gran que jo i ella estava cantant un premi i dic: 'Hauria d'haver cantat jo el premi, que soc més petita!'".

Però tots coincideixen en el millor, que asseguren que es tracta del càtering. "Ens porten menjar i està molt bona. Ens consenten, ens fan moltes coses bones i se sent agradable", han confirmat els nens de San Ildefonso alegres.

Els nens i nenes que duen a terme el Sorteig de la Loteria de Nadal s'escullen a partir dels voluntaris de l'escola San Ildefonso que es presenten a les audicions. Encara que, malgrat això, cal complir alguns requisits.

Per poder-se presentar, cal ser més gran de 8 anys, tenir una bona veu i poder llegir amb fluïdesa. A més, cal haver tingut una experiència prèvia altres sorteigs abans de poder repartir il·lusió el dia 22 de desembre.

➡️ Societat

Més notícies: