Muntatge fotogràfic entre una imatge de Nandu Jubany amb una croqueta sobre el fons d'una cuina
SOCIETAT

Nandu Jubany ja ven les seves croquetes més polèmiques pensant en Nadal

Les polèmiques croquetes de xoriço i paella elaborades per Nandu Jubany ja es poden comprar a Catalunya

Nandu Jubany és un dels cuiners més populars de Catalunya. Des del 1995 regenta el restaurant 'Can Jubany', ubicat a Calldetenes, a Barcelona. Fa 4 anys, va apostar per 'Pur Barcelona' un nou projecte al centre de la Ciutat Comtal.

Situat a l'Eixample, és un altre restaurant. Nandu Jubany és un dels experts del nostre país especialitzats en cuina clàssica i tradicional i, per descomptat, també ho és fer croquetes. De fet, és un dels xefs que més croquetes ha venut.

Concretament, el 2022 va despatxar 7 milions de croquetes. Una xifra que busca augmentar en aquestes dates nadalenques. I és que, a més, Nandu Jubany les fa de tota mena, cosa que provoca polèmiques entre els usuaris en xarxes socials.

Les polèmiques croquetes de Nandu Jubany ja estan disponibles

Igual que el Nadal anterior, les croquetes de Nandu Jubany ja estan disponibles als supermercats. Tot i això, aquest any han arribat acompanyades de polèmica. Es tracta de les croquetes de paella amb xoriço, unes croquetes que es poden aconseguir als supermercats Ametller Origen o a Bonpreu i Esclat.

La polèmica va començar després que Nandu Jubany, a través de Marks&Spencer, llancés les croquetes de paella i xoriço al Regne Unit. La fusió dels dos ingredients va atreure comentaris negatius, reaccions i crítiques molt dures en xarxes socials per part de diversos espanyols.

La repercussió va provocar que molts demanessin al xef català que vengués les croquetes a la seva terra, ja que tots no podien desplaçar-se fins al Regne Unit per tastar-les. I així ho ha fet, a Catalunya ja es poden tastar les polèmiques croquetes elaborades per Nandu Jubany.

Tot i això, el xef català ha confirmat haver modificat la recepta. Les croquetes de paella i xoriço que es venen a Catalunya contenen els ingredients següents: arròs, xoriço, beixamel amb brou de pollastre i llet, sípia amb sofregit de ceba i tomàquet, i picada d'all, julivert i safrà. En canvi, les del Regne Unit porten més xoriço i no sèpia.

Les croquetes estan a la venda des del 16 de desembre passat a les cadenes Bonpreu i Ametller Origen. Veurem si Nandu Jubany aconsegueix sorprendre els catalans amb aquestes croquetes sorprenents.

➡️ Societat

Més notícies: