Muntatge fotogràfic entre una botiga d'Ametller Origen i una persona enfadada
SOCIETAT

Les mongetes d'Ametller Origen, al punt de mira per un dels seus clients

Els clients d'Ametller Origen tornen a criticar la cadena de supermercats per la procedència dels seus productes

La cadena d'alimentació catalana Ametller Origen s'ha vist immersa al focus d'una polèmica nova. De nou, la controvèrsia s'ha iniciat a Twitter , ara X , després de la denúncia d'un client contra un producte que es ven als supermercats.

És clar que no tots els supermercats són iguals. Doncs, els supermercats Ametller Origen destaquen per vendre “productes de proximitat frescos i de qualitat”, motiu pel qual compren molts dels seus clients, però ara, el denunciant ho ha posat en dubte.

Doncs, segons indica, el supermercat no aposta per productes de proximitat i està venent mongetes franceses.

Ametller Origen, qüestionat per la procedència dels seus productes

La darrera queixa que ha rebut la cadena de supermercats Ametller Origen està relacionada amb la procedència dels seus productes. I és que aquesta no és la primera vegada que es veu durament criticat per aquest motiu, diversos usuaris ja ho han fet.

En aquest cas, la queixa està relacionada amb la procedència de les mongetes. Segons indica el denunciant, Ametller Origen està venent mongetes de França quan, en teoria, aposta pel producte de proximitat.

"Ametller Origen, de quina comarca són? #fentpais", ha indicat el denunciant amb ironia, a la xarxa social Twitter , ara X .

Un cop més, els clients d'Ametller Origen qüestionen la cadena de supermercats per la procedència i el preu dels seus productes. Aquesta no és la primera vegada que els clients expressen el seu descontentament. I és que, segons indiquen, el principal descontentament és perquè no els sembla bé que venguin productes que no són de Catalunya, quan el territori sigui productor o exportador del producte.

D'aquesta manera, segons els clients d'Ametller Origen, la cadena de supermercats catalana no compleix la filosofia, és a dir, no ven productes de proximitat.

Els fruits secs, també criticats

La procedència de les mongetes d'Ametller Origen no és l'única que han criticat els clients, sinó que també han criticat la procedència dels fruits secs.

"Catalunya és productora i exportadora de nous. Fa poc que s'ha acabat la collita, de manera que ara el fruit que tenim a casa és magnífic. Doncs, Ametller Origen els ven de Xile", ha indicat el client amb una imatge.

Així, són diverses les queixes que ha rebut Ametller Origen per aquest aspecte. Tot i això, no s'han pronunciat sobre això.