Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada

SOCIETAT

El model més primaveral i versàtil arriba a Lefties marcant tendència

El millor aliat de la temporada de Lefties torna a ser encara més tendència amb el seu nou disseny crop calat

Tot i que les americanes tipus cropped han aconseguit posicionar-se com un imprescindible d'armari, les armilles cropped són un altra bàsic. Aquests han esdevingut els millors aliats per fer que qualsevol look amb texans sigui perfecte. 

Lefties és la firma responsable que aquesta peça es converteixi en el meu nou caprici de moda. Lefties ha sumat al catàleg un disseny que combina a la perfecció amb qualsevol texà i resulta molt còmode. Disponible en to blanc per combinar-ho amb qualsevol tipus de roba.

Bonic, versàtil, elegant, còmode, què més podem demanar? Si tu també vols anar a la moda, has d'anar com més aviat millor a una botiga Lefties per aquesta armilla crop. T'explico tot el que sé sobre aquesta novetat de Lefties.

El poder de les armilles crop

Totes les influencers ja saben que les armilles crop eleven un conjunt de manera instantània. Te'ls posis amb el que te'ls posis, aquest tipus de peces seran el colofó que necessiten tots els teus outfits. Elegants, bonics i sobretot pràctics per utilitzar en el dia a dia.

Plànol general de l'armilla calada de Lefties

S'han convertit en imprescindibles per solucionar qualsevol look. Si vols tu també vestir bé, sense necessitat de complicar-te la vida, opta per un. Avui us recomano un model que he vist de Lefties i m'ha encantat.

L'armilla de Lefties que millora qualsevol look vaquer

Aquesta temporada les armilles s'han convertit en una de les peces preferides de qualsevol fashionista o influencer. Els calats han aconseguit captivar-nos. Ara volem afegir aquesta peça estrella al nostre guarda-roba perquè és una autèntica ganga.

Lefties ha inclòs en la seva col·lecció una nova armilla curta sense mànigues i coll en pic. Un disseny que compta amb tancament frontal amb botons de contrast i que està confeccionat en un agradable teixit. Aquest està confeccionat en 100% cotó.

Primer pla de l'armilla calada de Lefties

De moment, Lefties només té disponible l'armilla en color blanc, però ofereix una gran versatilitat. Podràs combinar-lo amb qualsevol peça i si és texana, aconseguiràs millorar l'estilisme de manera ràpida. Còmode, versàtil i amb un munt de possibilitats perquè et tinguin enveja per la peça de Lefties.

Lefties arrasa amb la nova armilla

Si tu també estàs pensant en fer-te amb ell, el més normal és preguntar pel preu. Doncs bé, t'he de dir que aquest must have d'armari no supera els 13 €. Sí, has llegit bé, per només 12,99 € podràs incloure aquest bàsic a la teva col·lecció.

Primer pla de l'armilla calada de Lefties

De moment, segueix disponible a la pàgina web, encara que no a totes les talles. Aquestes varien des de la XS fins a la XL, però en línia no hi ha unitats de la XS ni de la XL. T'aconsello dirigir-te a qualsevol botiga física per provar més sort.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-noticies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: