Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

El moble de Lidl per guardar de tot al teu bany, ara, rebaixadíssim: 300 € menys

Lidl ha fet molt més assequible aquest article que és útil a qualsevol llar

Lidl, d'un temps ençà, ha començat a potenciar de manera contundent la secció de mobiliari. Bona mostra d'això és que ha llançat recentment al mercat des d'un bagul fins a taules auxiliars. I a totes dues propostes s'uneix també la que ara ens ocupa: una còmoda per al bany.

Lidl, a través de la seva botiga en línia, no només l'ha posat a la venda, és que els últims dies ha procedit a rebaixar-la de manera contundent, concretament 300€. Tot perquè qualsevol persona que la necessita la pugui adquirir en aquest moment sense que la butxaca es quedi tremolant.

La còmoda de Lidl que n'ha reduït notablement el preu

Des de Lidl s'és conscient que un dels principals problemes que hi ha a qualsevol llar és tenir espai per guardar tota mena d'objectes. Una problemàtica que es fa especialment notable a la secció de neteja, on es disposa de tovalloles, articles d'higiene, cosmètics...

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Per aquest motiu, la cadena de supermercats alemanya ha donat forma a la còmoda de bany Germania. Aquesta és rectangular, disposa de quatre potes i es compon de dos calaixos superiors i dues portes inferiors amb més espai d'emmagatzematge. A tot això cal afegir-hi que té una capacitat de càrrega màxima de 10 quilos.

Es pot adquirir ara fins a quatre combinacions de colors diferents: blanc, gris, roure-blanc i roure-gris. Tot i que no cal passar per alt que els peus són de color crom.

Muntatge amb una imatge de fons de Lidl i en primer pla la còmoda Germània en els dos colors disponibles, fusta i blanc
Lidl ha donat forma a una còmoda per al bany realment pràctica | Lidl

Aquest moble de Lidl té un estil senzill i minimalista, per la qual cosa pot quedar bé a qualsevol bany. Aquest és un dels seus aspectes més notables a favor, encara que també cal destacar que igualment ho és el seu preu després de la interessant rebaixa que ha experimentat. Sí, perquè ha passat de costar 449€ a poder adquirir-se per 300€ menys, exactament per 124,99€.

Un descompte que ha fet aquest article un objecte encara més desitjat per molts.

Més dades d'identitat de la còmoda de Lidl

La cadena de supermercats alemanya ha dotat aquest moble d'altres característiques que també cal tenir en compte. Cal saber que ho ha fabricat fent ús de metall per a les potes i de “fusta aglomerada revestida de resina de melamina” per a la resta.

Les seves dimensions són de 97 x 60 x 34 centímetres i pesa un total de 25,38 quilos. Tant els calaixos com les portes són de tancament automàtic. De la mateixa manera, cal no passar per alt que disposa de cants ABS de qualitat i que té una aparença molt elegant.

Els que ja han fet el pas d'adquirir aquesta còmoda de Lidl destaquen, sobretot, la seva òptima relació qualitat-preu i que el muntatge és senzill. Fins i tot posen èmfasi en subratllar que permet aconseguir disposar d'un ampli espai d'emmagatzematge al bany. Un espai ideal per guardar l'assecador, la planxa dels cabells, les cremes, les tovalloles netes, les pintes...

Imatge d'un bany model de revista envers diversos dels mobles de bany que ven Lidl
Els clients de Lidl que ja tenen aquest moble no han dubtat a ressaltar les seves bondats | Lidl

Això sí, no dubten a incidir en allò que menys els agrada d'aquesta proposta de mobiliari. Ressalten que la superfície brillant de què disposa s'embruta amb massa facilitat. Aviat s'omple de pols i fins i tot queden marcades les empremtes dactilars de les mans en tocar-la.

El resultat de l'ús i de posar en una balança els seus pros i contres ha portat la còmoda a aconseguir una puntuació de 4 sobre 5. Bastant bé, per tant. Un nou èxit per a Lidl, que segur que ben aviat ens torna a sorprendre amb un altre moble que pugui convertir-se en peça clau de qualsevol llar.