Muntatge amb una maleta ordenada plena de roba i accessoris i un cercle amb una segona maleta taronja plena de roba desordenada amb una creu de color vermell al costat

SOCIETAT

El millor truc per deixar de perdre temps fent la maleta

Oblida't de l'estrès pre-vacacional en fer la maleta amb aquestes senzilles, ràpides i eficaces recomanacions

Ara que el bon temps s'està acostant, segur que tens algun viatge programat. Si és així, aviat començarà el procés de fer la maleta. Es tracta d'una cosa que no a totes les persones els agrada i que a més d'un pot arribar a estressar.

És normal, ja que ens frustrem molt aviat quan no sabem molt bé com col·locar cada cosa. Però per això, amb aquest motiu et donaré un gran truc d'ordre. Aquest et servirà per portar només l'imprescindible i per saber col·locar-ho de manera correcta.

N'hi haurà prou que obris molt bé els ulls i paris atenció a cada recomanació. Amb aquest truc t'asseguro que serà molt més fàcil fer la maleta. T'explico tot el que necessites saber per a aquesta temporada de calor.

Les 5 recomanacions per fer la maleta de manera correcta

Quina il·lusió ens fa el fet de viatjar. Cada cop que tenim programada una petita sortida o escapada d'un cap de setmana, ens alegrem enormement. Encara que no tant quan arriba aquell moment de fer la maleïda maleta.

1. Fes una llista

Perquè et sigui molt més lleu, t'explicaré un truc que et servirà per als teus pròxims viatges. Encara que abans de res, com a recomanació, agafa paper i boli. D'aquesta manera, aconseguiràs saber què vols portar i evitaràs deixar alguna cosa a casa.

2. Emporta't només l'imprescindible

Això sí, cal ser realista i no portar gaires coses, únicament el que farem servir. Cal evitar els 'per si de cas', aquests sempre ocupen espai i no acabem posant-nos-els. És millor organitzar-se per looks i ficar-los en bosses independents.

3. Organitza per seccions

Per trobar-ho tot d'una manera molt més ràpida, és millor col·locar les coses per seccions. Per exemple, podem posar la roba a la banda esquerra i a la dreta les sabates. Estarem duent a terme una organització de deu i, si ho dobleguem bé, hi cabran més coses.

4. Aprofita els racons

Es recomana col·locar les sabates a la part baixa de la maleta, dins de bosses. A la part de dalt hi haurà d'anar el necessari, que s'utilitzarà primer. Opta per portar necessaris petits i transparents i sobretot bosses.

5. No t'oblidis del que és necessari

Això sí, recorda sempre portar amb tu tot el tema de documentació, mòbils o e-books per amenitzar-te el viatge. És millor guardar-lo en una bossa a part que vagi sempre amb tu per tenir-la més a mà. Recorda aquesta sèrie de consells i aconseguiràs fer una maleta idònia i correcta.

➡️ Societat

Més notícies: