Imatge de fons de diversos raspalls i pintes, juntament amb una imatge d'una persona amb raspalls i pintes sobre una taula i una altra d'una dona amb un raspall

SOCIETAT

La millor tècnica per organitzar totes les pintes i raspalls

Deixa enrere el desordre del teu bany i aconsegueix mantenir tots els teus raspalls ordenats de forma senzilla

Moltes persones no tenim la sort de comptar amb un bany gran on puguem tenir totes les nostres coses. Tot i que tenir un bany petit no vol dir que hàgim de renunciar a perdre espai. Simplement, haurem de mantenir un ordre i parar més atenció.

Necessitarem utilitzar els complements adequats i fer servir una mica d'imaginació. Així aconseguirem mantenir tots i cadascun dels nostres productes ordenats. Les pintes i els raspalls solen donar força enrenou a l'hora d'ordenar, ja que moltes vegades no sabem ben bé on posar-los.

Doncs bé, avui et porto la tècnica que has de fer servir perquè això no passi. L'organització del bany és fonamental i aquí us porto la solució. Estalvia espai de la millor manera possible i evita tenir tots els teus raspalls desordenats.

Ordena tots els teus raspalls i pintes de la millor manera

L'ordre és essencial per transmetre neteja a qualsevol lloc de la casa. Encara que el bany sol ser una de les zones de la llar més perjudicades i a la qual cal donar més importància. L'organització als accessoris del bany és essencial i per això, et vull mostrar una tècnica.

Si tu també tens tots els teus raspalls i pintes sense un lloc apropiat, atenta. Només hauràs d'ajudar-te de diversos productes que serveixen per estalviar espai i mantenir un cert ordre. Per exemple, les safates solen ser de gran ajuda per col·locar tots els nostres objectes.

Les cistelles solen ser una altra gran alternativa que us ajudarà en aquest problema. Pots col·locar totes les pintes, productes de maquillatge i fins i tot, l'assecador o les tovalloles enrotllades. Aquestes són un auxiliar perfecte per a qualsevol zona de la casa, encara que al bany no sempre està de més tenir-ne una.

Les caixes, siguin de fibra, tèxtils o de plàstic són vàlides. Ajuden a classificar cada pinta, o cada producte perquè es vegi tot més net i ordenat. A més, com bé estem esmentant, ajuden a guanyar un gran espai que abans no estàvem aprofitant.

Captura de pantalla de TikTok: @beauty_organizers_store

Tal com es veu al vídeo, els organitzadors són molt útils. Solen trobar-se a qualsevol botiga de la llar o fins i tot en pàgines com Amazon. Són complements imprescindibles que pots col·locar a qualsevol part del bany, encara que sempre recomano tenir-los a mà.

➡️ Societat

Més notícies: