Mà assenyalant la humitat d'una finestra en cercle vermell sobre fons de Mercadona
SOCIETAT

La millor solució de Mercadona per eliminar la humitat de casa val menys de 4 euros

Segur que has sentit a parlar d'aquest producte amb olor de cítrics que soluciona els problemes d'humitat de casa teva

Tothom n'està parlant i no n'hi ha per menys. Una vegada més, Mercadona, es fa amb la publicitat del boca a boca pel que fa a productes de supermercat.

Líder en el sector dels aliments, potser la cadena valenciana encara destaca més en la seva gamma de productes per a la llar. Una secció caracteritzada pel moviment i la introducció constant de nous articles que triomfen.

Entre ells, aquest del que parlarem ha captat gran atenció entre el públic. Volíem saber per què i resulta que els resultats estan satisfent les necessitats de qui s'acosta a provar-ho.

Parlem d'aquest problema tan comú i tan molest que és la humitat que s'acumula a casa. Aquesta afecta tant la salut com l'estat de les parets, els mobles, la roba o els electrodomèstics.

Davant d'això, la solució de Mercadona és un producte antihumitat amb fragància cítrica. Un artefacte que, pel que sembla, funciona de meravella i que, a més, enamora amb la seva fragància.

El producte antihumitat de Mercadona funciona i enamora el públic

L'article consisteix en realitat en un set antihumitat amb aromes cítriques de Bosque Verde. El producte inclou un dispositiu i un recanvi, pel preu competitiu de 3,15 €.

Producte antihumitat de Bosc Verd sobre fons desenfocat de Mercadona
Set antihumitat amb aromes cítrics de Bosque Verde, Mercadona | Mercadona, e-noticies.cat

A la descripció es ven com un regulador d'humitat, neutralitzador d'olors desagradables i protector contra la corrosió. Una promesa que, segons els usuaris, sembla estar més que completada.

Un dels primers avantatges del set antihumitat de Mercadona és que és més bàsic. En comparació amb altres deshumidificadors del mercat, és més senzill, i és igualment efectiu.

Com funciona el set antihumitat de Mercadona?

L'aparell, en realitat, no és res més que un dispositiu de plàstic que compta amb tapa i reixeta, juntament amb un recanvi que conté una tauleta de sals.

Per utilitzar-lo, cal extreure amb compte el recanvi de la bossa de plàstic. I, en obrir la tapa del set, col·locar el recanvi sobre la reixeta. A continuació, només cal tancar la tapa superior.

Un cop esgotada la tauleta de sals, la tela protectora es rebutja juntament amb l'aigua acumulada. Després caldria col·locar un nou recanvi.

El producte s'ha de col·locar en àrees humides com les del bany, la cuina, determinats armaris o el soterrani. Sempre, evitant cobrir-lo o situar-lo a prop de fonts de calor.

La tecnologia funciona mitjançant l'absorció de la humitat. Una feina que és cosa de les sals, que es dissolen per formar una solució aquosa que quedarà acumulada al dispositiu.

Funciona a la perfecció i, el millor? Que també allibera una agradable aroma cítrica que refresca l'ambient. I ja sabem, per experiència, que tot allò que tingui a veure amb fragàncies, a Mercadona, té l'aprovació de qualsevol.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.