Primer pla d'ungles i peus cuidades
SOCIETAT

El mètode viral per enfortir les ungles i que et durin molt de temps

Digues adeu a aquestes ungles trencadisses i escamades que no et deixen dormir tranquil·la amb aquest senzill tractament


Sobretot entre les dones, tenir les ungles trencadisses acostuma a ser una cosa molt més comuna que en els homes. Les mans i les ungles són una part a la qual també cal parar atenció. Amb tantes coses com tenim al cap, de vegades se'ns oblida el fet de cuidar-les, però cal evitar tenir unes ungles fràgils.

Tenir les ungles en mal estat pot arribar a comportar-nos conseqüències negatives en àmbits com el professional, i fins i tot en activitats com vestir-nos.

No només us parlo d'una qüestió estètica, de la qual clarament moltes ja en som conscients. Unes ungles fràgils són més propenses a infeccions com ara les de fongs.

Per això, us recomano avui un mètode d'allò més efectiu. Seguint aquest consell us asseguro que tindreu unes ungles molt més fortes i en millor estat. Atenta a aquest mètode que s'ha tornat viral i molts ja coneixen.

Els 4 efectius passos per aconseguir enfortir les ungles

Encara que hi hagi diversos productes com poden ser els enfortidors per millorar les ungles, vull ensenyar-te alguna cosa. Aquesta setmana he descobert un mètode útil, que t'ajudarà a aconseguir els resultats desitjats. Encara que hem de ser conscients que és un procés llarg, ja que el creixement és lent.

Per poder mantenir una cura correcta de les ungles tant dels peus com de les mans, cal seguir diverses mesures. Consells que segurament no sabies abans i que a partir d'ara, podràs aplicar al teu dia a dia.

1. Fes servir crema hidratant

Fer servir cremes hidratants és una bona opció per a després de rentar-nos les mans. D'aquesta manera, la pell i les ungles es veuran molt més enfortides. Cal insistir a la superfície unguial i sobretot, a les cutícules.

2. Mantingues una dieta equilibrada

Com per a tot, mantenir una dieta equilibrada ajuda a evitar la deficiència d'algun nutrient. Les ungles poden estar a falta de ferro o calci, entre d'altres. Per això, optar per suplements vitamínics i minerals ajudaran a assolir el nostre objectiu.

3. Realitzar una correcta manicura

Una cosa obvia, és la realització d'una manicura correcta. Hem de fer ús dels millors utensilis per aconseguir un resultat òptim. Si no fem cas a aquest punt, podem fer malbé l'ungla i si utilitzem de manera constant ungles artificials, impediran el transport d'oxigen adequat.

4. Aplica enduridor d'ungles

Un altre punt que cal tenir en compte és l'enduridor. Aquests ajuden a combatre les ungles més fràgils. Els enduridors han de tenir ingredients que promoguin la reconstrucció de la queratina de la mateixa ungla.

Tenint en compte tots aquests consells, aconseguirem millorar molt més la salut de les nostres ungles. Encara que si la fragilitat és intensa i perdura en el temps, el millor és acudir a un professional. Et recomano començar a donar importància a les mans.

➡️ Societat

Més notícies: