Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

SOCIETAT

Mercadona torna a desafiar Nestlé amb el seu nou producte: és un clon

Aquesta xocolata de Mercadona recorda i molt a una rajola que ja tenia a la venda la coneguda marca

Mercadona m'ha sorprès. Una xocolata ha estat una de les últimes novetats que he pogut veure a les seves botigues. Sí que és veritat que no és una idea original de Mercadona, però sempre agrada que en surtin versions low cost.

En aquest cas, Mercadona ha volgut enfrontar-se a Nestlé amb una nova xocolata de la seva línia Fussion que ens recorda una ja coneguda. Si Nestlé té una rajola de xocolata amb llet farcida de galeta Tosta Rica, Mercadona no seria menys. En aquest cas, està farcit amb la versió Hacendado d'aquestes famoses galetes.

Aquesta xocolata Fussion amb galetes animades ja es pot trobar disponible al costat de la resta de l'assortiment més llaminer. La tauleta no és molt gran, són 125 grams. La podem aconseguir per 1,15 euros, molt més econòmica que la versió original.

Tableta fussion animades de Hacendado
Aquesta xocolata és novetat a Mercadona | e-noticies.cat

Mercadona segueix inspirant-se a Nestlé per als seus productes

No és nou que Mercadona s'inspiri en grans marques per treure novetats a les botigues. Normalment, es basa en aquells que tenen més èxit entre els clients. D'aquesta manera ens ofereix una alternativa molt més econòmica i que cerca ser un equivalent idèntic.

Tableta fussion animades de Mercadona
Així és la nova tauleta que ha posat a la venda Mercadona | e-noticies.cat

Aquesta tauleta, només l'obres, no sembla que tingui res a dins, ja que només veiem la divisió en unces. Però després, si la capgires, pots veure el relleu que creen tots els trossos de galeta que trobem. Les galetes animades estan trossejades i repartides al llarg de tota la tauleta.

Part del darrere de la rajola de xocolata
A la part del darrere es noten els trossos de galeta | e-noticies.cat

Aquesta tauleta de Mercadona no és gaire gruixuda, ja ho diu el seu propi nom, que és extrafina. Segueix la mateixa línia de la resta de la gamma Fussion que tenen un format més petit i fi. Sí que és veritat que Nestlé també segueix aquesta mateixa forma per a les tauletes amb ingredients addicionals.

Grossor de la rajola de xocolata de Mercadona
La tauleta és extrafina, i es nota força | e-noticies.cat

M'esperava un sabor diferent en aquesta rajola de xocolata

Aquesta rajola de xocolata de Mercadona és perfecta per menjar-la de manera individual. Però pel seu gruix i mida, també és vàlida per als berenars dels nens que ens recorda la nostra infància. Encara que això no significa que sigui el millor producte que hagi posat Mercadona a la venda.

Rajola de xocolata
Aquesta tauleta és perfecta per berenar en un entrepà | e-noticies.cat

La xocolata està realment bona, almenys a mi m'ha encantat. El problema ha vingut a l'hora d'esperar que tots els trossos de galeta que conté es notessin. Sí que fan que la tauleta estigui més cruixent, però pel que fa al sabor gairebé no s'aprecien.

Aquesta part negativa m'ha sorprès, ja no només per la qualitat a què acostuma Mercadona, sinó per qui s'encarrega de la seva elaboració. Com es pot veure a l'envàs, és Antiu Xixona la que fabrica aquesta tauleta per a Mercadona. La trajectòria tant d'un com de l'altre fa que aquesta tauleta m'hagi decebut.

Etiqueta de xocolata Mercadona
Antiu Xixona s'encarrega de l'elaboració d'aquesta tauleta | e-noticies.cat

Valors nutricionals

Valors mitjansper cada 100 grams
Valor energètic2190 kJ / 524 kcal
Greixos 
dels quals saturats
28 g
16 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
57 g
48 g
Fibra alimentària2,3 g
Proteïnes8,8 g
Sal0,3 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: