Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona

Mercadona triomfa amb el suc de fruites més refrescant per l'estiu per només 1,40 €

La seva barreja tropical està triomfant

Amb l'arribada de l'estiu, no hi ha res més reconfortant que assaborir una beguda refrescant que desperti els nostres sentits i ens transporti a moments de relaxació sota el sol.

Mercadona ha tocat el clau amb el seu últim llançament: un suc que promet conquerir tots els paladars amb el seu sabor únic i revitalitzant.

Amb el segell distintiu d'Hacendado, la marca blanca de Mercadona, aquesta deliciosa beguda combina els exquisits sabors del meló, mango i pinya.

Tot creant un contrast d'aromes que el converteixen en una opció perfecta per a qualsevol tarda calorosa o per portar amb tu a les teves aventures a l'aire lliure.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

El suc de Mercadona que està triomfant aquest estiu

Al competitiu món de les begudes d'estiu, aquest suc s'ha convertit en l'estrella indiscutible de Mercadona. El seu inigualable sabor i la capacitat per refrescar l'han catapultat al cim de les preferències dels consumidors.

Mercadona el presenta en un còmode envàs amb rosca i aquesta beguda no només conserva la frescor a l'interior. Si no que també et permet gaudir-la en els teus moments preferits sense importar on et trobis.

La seva elaboració a base de sucosos sucs i puré de fruites li confereix una concentració única de sabors, una textura agradable i revitalitzant. A més d'una sensació de frescor intensificada quan es consumeix ben freda.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Mercadona i en primer pla un meló, mànecs pelats i una pinya tallada i al costat un suc d'Hescenat de meló, pinya i mango
Si vols provar una explosió tropical, aquest és el teu suc | Mercadona, Getty Images, Billion Photos, The Branding Co

Mercadona i la seva refrescant barreja tropical

Dins aquesta deliciosa barreja de Mercadona, és el sabor de la pinya el que es destaca, aportant una nota tropical que es complementa harmoniosament amb el suc de poma, el puré de meló, el mànec i el maracuià.

Aquest procés d'elaboració ha estat refinat amb cura a través d'una tecnologia d'extracció optimitzada, dissenyada per capturar la màxima quantitat de nutrients de cada ingredient.

A més, els processos meticulosos de producció se centren a preservar l'autenticitat dels sabors d'aquestes fruites. Mercadona aconsegueix així un efecte plaent al paladar, que recorda un suc acabat d'esprémer a casa.

La transparència de Mercadona

Si us preocupa conèixer els detalls nutricionals d'aquesta temptadora beguda de Mercadona, no heu de buscar gaire. A la part posterior de l'envàs, trobaràs una taula detallada amb totes les especificacions i dades que puguis necessitar sobre el contingut nutricional.

Aquesta transparència reflecteix el compromís de Mercadona amb la satisfacció i el benestar dels seus clients en proporcionar informació clara i precisa sobre els seus productes i serveis.

Mercadona s'esforça per mantenir una comunicació oberta amb els clients. Brindant-los la confiança que estan prenent decisions informades en les compres.

Cartell exterior de la botiga Mercadona
Mercadona sempre arrasa a l'estiu amb els seus productes especialment pensats per a la calor | Europa Press

250 ml d'una explosió de sabors

Alhora, la practicitat d'aquest suc de Mercadona també és un punt a favor seu. El seu envàs de 250 ml, de vibrant color groc, garanteix que no en necessitaràs més per experimentar una refrescant explosió de sabors en qualsevol moment.

Al mateix temps, seguint les recomanacions de Mercadona, se suggereix mantenir el suc entre temperatures de 0°C i 7°C per realçar-ne el sabor i perllongar-ne la frescor. Així com, un cop obert, consumir-ho en un termini màxim de dos dies.

Mercadona captura l'estiu a una ampolla

El preu assequible d'1,40 euros ha convertit aquest deliciós suc en una elecció temptadora i accessible per a tothom. Mercadona ha aconseguit, una vegada més, capturar l'essència de l'estiu en una ampolla, tot brindant-nos una experiència sensorial que ens transporta a moments de relaxació.

Ja sigui que ho beguis durant un dia calorós a casa o mentre explores la natura. Aquest suc refrescant de Mercadona es perfila com el company perfecte per fer que els teus moments estiuencs siguin encara més memorables.