Home sorprès a Mercadona
SOCIETAT

Mercadona sorprèn amb la seva última novetat de sabor inconfusible: 'Tremenda pinta'

La cadena valenciana sorprèn amb unes barretes molt cruixents d'unes galetes molt conegudes i irresistibles

Si t'agraden els dolços, sens dubte la darrera novetat que podem trobar a Mercadona clarament serà del teu gust. La cadena valenciana contínuament està retirant productes i traient-ne de nous. Això passa amb tots els articles dels seus lineals i majoritàriament amb els dolços, gelats i similars.

I encara que en els últims mesos els clients s'han queixat força de la retirada de diferents productes, gràcies a això també donem la benvinguda a nous sabors que sempre està bé tastar per saber si ens agraden o no, o simplement donar-nos un caprici de tant en tant.

I això és el que ha passat amb un dolç que es ven en format barretes i és ideal per portar a la bossa, la motxilla... i que agrada tant a adults com a nens, per la qual cosa gairebé sempre resulta un encert. Ha estat el compte de TikTok @busosreview qui ens ha descobert les noves barretes de Mercadona.

Les barretes Caocream de Mercadona

Les barretes Caocream de Mercadona es venen sota la seva marca blanca Hacendado. Es presenten en una bossa de color groc i al seu interior hi podem trobar 5 delicioses barretes. Aquestes barretes farcides d'Oreo i xocolata blanca són la delícia dels més llaminers.

Resulten molt cruixents, cremoses i són perfectes per menjar a qualsevol lloc gràcies als seus envasos individuals. El preu d'aquestes barretes és d'1,50 €, per tant cada unitat ens surt per 0,30 €, més econòmiques que les de marques força conegudes.

barretes caocream de Mercadona

A més, si t'agraden no només pots limitar-te a menjar-te la barreta com a tal i ja està, gràcies al seu bon sabor la podem fer servir per a altres receptes com poden ser als gelats.

Si tens a casa algun gelat massa simple al que vols donar-li un sabor millor, només hauràs d'afegir trossets de la barreta Caocream de Mercadona al teu gelat i veuràs com canvia totalment gràcies al sabor, la textura i la cruixent galeta.

Una altra opció és afegir-la als Bownies casolans, per això només haurem d'afegir trossets de barretes a la massa abans de coure'ls i estaran força més deliciosos que amb la recepta tradicional. D'aquesta manera aconseguirem un dolç molt més desitjable i perfecte per sorprendre les visites.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: