Mercadona té menjar per a gats

SOCIETAT

Mercadona mana un missatge molt útil als propietaris de gats a Espanya

A Mercadona es pot trobar la gamma Compy que està especialitzada en productes per a les nostres mascotes

Mercadona també vol oferir tot el millor a les nostres mascotes. Per això, té la línia Compy on podem trobar diferents productes pensats per a l'alimentació de gossos i gats. Però concretament per a aquests darrers, té un producte que la cadena vol destacar.

Més enllà del pinso que puguem donar menjar a la nostra mascota, Mercadona té disponibles uns entrepans farcits. Aquests estan pensats per fer de snacks per a gats d'edat adulta. A més, es poden considerar un complement alimentari que ens servirà per consentir la nostra mascota.

Mercadona destaca que amb aquests entrepans "s'aconsegueix estrènyer la nostra complicitat amb l'animal". I és que té la missió de servir de premi per a la nostra mascota. Per això, quan els hi donem estarem "ajudant a enfortir el vincle".

Els entrepans de Mercadona per a gat

Mercadona té dues opcions d'entrepans farcits. Aquests tenen un farcit cremós, són fàcilment mastegables i, a més, no porten sucres afegits. A cada envàs hi venen 70 grams de producte i es poden comprar per 1,10 euros.

En tots dos productes trobem nutrients com la vitamina A, vitamina D3, vitamina E, biotina i taurina. Pel que fa a les quantitats, aquestes depenen del pes de cada gat. Si aquest pesa 2 quilos, podrà menjar 8 unitats al dia; si pesa 4 quilos, 12 unitats; i si pesa 6 quilos en podrà ingerir 16.

Entrepans farcits amb pollastre i malta

Aquests entrepans de Mercadona amb pollastre i malta es poden fer servir com a premi o bé afegir-los al menjar del nostre gat. En cap cas no han de substituir el menjar principal, ja que es tracta d'un aliment complementari. I com ja hem dit, estan pensats per als gats que ja siguin adults.

Aquest producte de Mercadona té, a més, alguns beneficis per a la nostra mascota. Per exemple, està indicat per al control de les boles de pèl. Als seus ingredients trobem pollastre, cereals, olis, greixos, fibres vegetals, malta i substàncies minerals.

Snacks de gat farcits amb pollastre i malt de Mercadona
Snacks de gat farcits amb pollastre i malt de Mercadona | Mercadona

Entrepans farcits de salmó i malta

La segona opció que ofereix Mercadona són aquests entrepans farcits de salmó i malta. En aquest cas, es repeteixen les indicacions ja escrites als anteriors entrepans. La diferència està, a més dels ingredients, en els beneficis que podem obtenir amb ells.

A més d'ajudar el gat al control de les boles de pèl, també serveix com a font natural d'Omega-3. Pel que fa als ingredients, a més de peix, en aquesta opció de Mercadona també hi trobem carn. A aquests se sumen cereals, olis, greixos, fibres vegetals, malta i substàncies minerals.

Snacks de salmó i malt de Mercadona
Snack amb salmó i malta per a gat de Mercadona | Mercadona