Torpedes de llagostí a la venda a Mercadona
SOCIETAT

Mercadona llança uns llagostins arrebossats de cara a Nadal: no són com esperava

Es diuen torpedes de llagostins i els pots trobar a les neveres de congelats de la peixateria de les botigues de Mercadona

La secció de congelats de Mercadona recentment estrenava un aperitiu o tapa que, en principi, té bona pinta. No és que siguin un invent de la cadena, perquè ja existien, però ells han volgut treure la seva pròpia versió. Són els torpedes de llagostins.

Per a qui no els conegui encara, són una mena de pals de llagostí arrebossat. A Mercadona es venen en caixes que porten entre 8 i 9 unitats. El preu de cada safata és de 3,95 euros per cada 180 grams.

Jo ja els tenia provats d'altres marques prèviament, per això m'ha vingut bé per comparar. Tot i això, si mai no els has provat, no crec que l'opinió sigui gaire diferent. Sincerament, m'esperava molt més, però tampoc no són gaire diferents d'altres que he provat.

Massa presència d'arrebossat

El que m'ha passat amb aquests torpedes de llagostí de Mercadona no és nou. El sabor de l'arrebossat es carrega completament el que pugui tenir el llagostí. Com pots veure a la fotografia, la capa que porta és força gruixuda comparada amb l'ingredient principal.

Per això mateix, no és estrany que deixi el llagostí en un complet segon plat. I tenint en compte que passa això, he trobat a faltar que l'arrebossat tingués més sabor. Té gust de què és, pa, i realment no és una cosa que hagi aportat res de nou.

He provat altres opcions, algunes per exemple porten tempura i en aquest cas sí que l'arrebossat hi aporta. En aquest cas, ni el mateix llagostí ni la capa de sobre tenen gaire sabor. Així que el resultat és una cosa pràcticament insípida.

Jo els he provat sense res per poder treure'ls el sabor i donar la meva opinió, però també hi pots afegir una salsa. És més, és gairebé necessari que ho facis perquè estiguin saborosos. Una salsa agredolça seria perfecta, però gairebé qualsevol podria quedar bé en aquest cas.

Muntatge amb el paquet de torpedes de llagostí de la marca blanca Hacendado i un cercle amb el mateix producte per dins

Preparats a la fregidora d'aire

A l'envàs d'aquests llagostins, s'indica que la millor manera de fer-los és fregits en oli. A casa meva fa temps que aquesta forma de fregir va passar a millor vida des que va aparèixer la fregidora d'aire. És una manera de fer més saludable qualsevol menjar, a més, en aquest cas no interfereix en el sabor.

La safata que em vaig portar a casa tenia 8 torpedes, així que com sempre faig, els vaig col·locar en dos pisos utilitzant una reixeta. En primer lloc, els vaig posar durant 6 minuts a una temperatura de 180ºC, repetint el procés un cop acabat. Si et queden poc torrats, sempre hi pots afegir uns minuts més.

En el meu cas no va ser suficient i la veritat és que surten força daurats i cruixents. A més, tenen la mida perfecta per a qualsevol aperitiu. També són senzills de menjar tenint la cua per la part de fora de l'arrebossat.

Torpedes de llagostí a la fregidora d'aire i després de fregits

Però, com ja he dit a l'apartat anterior, jo els inclouria una salsa. D'aquesta manera, tindreu una idea original per a qualsevol aperitiu. A més, no és gaire car, ja que la safata té un preu de 3,95 euros.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: