Primer pla del logo de Mercadona

SOCIETAT

Els nous perfums de Mercadona tornen bojos als clients: oloren igual que els cars

Mercadona ha seleccionat de manera minuciosa totes les primeres matèries que ha utilitzat per a la seva creació

Mercadona vol que la teva fragància sigui exclusiva. I no estem parlant dels seus famosos clons que imiten fragàncies de més cost. Ara parlem d'olors molt especials.

Al món de les olors, trobaríem al primer nivell les aigües de colònia, perfectes per al dia a dia amb una olor fresca. Després, estarien l'Eau de Toilette, seguit de l'Eau de Parfum. En tots dos casos, són fragàncies més intenses, però que tenen una durada determinada a la pell.

Mercadona ha volgut anar més enllà, apostant pel cim de la piràmide. Hi trobem els coneguts com a perfums nínxol. Aquests són molt exclusius, ja que les seves matèries primeres han estat escollides minuciosament.

Així és 'Extractos', la línia d'alta perfumeria de Mercadona

Mercadona ha volgut llançar una col·lecció diferent de fragàncies, es podria considerar alta perfumeria. Per això, ha incorporat extractes de perfum amb un alt nivell de concentració en essència. Per això, podem veure com té una durada sobre la nostra pell molt més perllongada.

Aquestes colònies es distingeixen per tenir, a més, una major intensitat. A més, cadascuna té una olor amb un marcat caràcter distintiu. Busca donar exclusivitat a la persona que el porta, a més de dotar-lo d'una fragància característica.

Són sis les fragàncies que formen part d'aquesta línia nova, tres per a homes i tres per a dones. En totes, Mercadona ha utilitzat essències i matèries primeres exclusives. D'aquesta manera, va més enllà en aquest mercat buscant aportar una cosa molt especial als clients.

Però no ens podem oblidar que parlem de Mercadona. El seu lema és “sempre preus baixos”. Per això mateix, podem tenir qualsevol d'aquestes fragàncies d'alta qualitat a casa per tan sols 14 euros.

Aquests són els 'Extractos' de Mercadona per a dona

Mercadona descriu les tres opcions de la seva línia 'Extractes' per a dona com a "suaus, delicats i misteriosos". Aquestes opcions vénen en un petit flascó de color blanc. Està adornat amb tocs daurats per donar-li més elegància.

1. Petals

Al perfum Petals trobem una barreja de sensualitat i intensitat en aquesta primera opció. Hi trobem unes notes de fons de pàtxuli. Es combinen amb el pebre rosa i l'iris que formen les de sortida i les de cor.

Perfum Petals de la línia Extractes de Mercadona
Extracte de perfum Petals per a dona | Mercadona

2. Veu

El perfum Vie és perfecte per a les dones que vulguin aportar a la seva olor un toc de feminitat. Això s'aconsegueix gràcies al toc subtil del neroli com a nota de sortida. A aquest s'hi afegeix l'exotisme de cor de l'ylang-ylang sobre un fons de notes de pachuli.

Perfum Veu de la col·lecció Extractes
Extracte de perfum Veu per a dona | Mercadona

3. Ambre

La modernitat amb un toc de misteri és la clau d'aquesta fragància Ambre. En primer lloc, trobem una fusió de notes de sortida de fusta d'oud amb les de cor ambre. Tot això sobre un fons amb tocs dolços de vainilla.

Perfum Ambre de la línia Extractes de Mercadona
Extracte de perfum Ambre per a dona | Mercadona

Aquests són els 'Extractos' de Mercadona per a home

Mercadona també ha volgut que els clients masculins sentin aquesta exclusivitat. La línia d''Extractos' pensada per a ella es caracteritza per ser intensa, sensual i elegant. En aquest cas, l'envàs és de color negre i també té detalls en daurat.

1. Cuir

La flor de safrà, la nota de sortida, és la principal característica olfactiva d'aquest perfum Cuir que busca aportar elegància. Aquesta combina perfectament amb la resta de notes olfactives. Aquestes són, al cor, la fusta d'oud, i al fons, el cuir.

Perfum Cuir de la línia Extractes de Mercadona
Extracte de perfum Cuir per a home | Mercadona

2. Metall

L'objectiu d'aquest extracte de perfum Metall és que malbaratem vitalitat. Per això, trobem una barreja lleugera de cassis, com a nota de sortida, i grosella negra, com a nota de cor. El fons té un toc de fusta força intens gràcies a les notes d'akigalawood.

Perfum Metall de la línia Extractes de Mercadona
Extracte de perfum Metall per a home | Mercadona

3. Velour

Aquest últim extracte perfum Velour és molt especial, gràcies, per exemple, a l'encens present a les seves notes de cor. Aquest aporta un toc intens que s'uneix al captivador del pebre. Tot plegat sobre unes notes de fons d'ambre.

Extracte de perfum Velour per a home de Mercadona
Extracte de perfum Velour per a home | Mercadona

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.