Entrada del supermercat Mercadona a l'exterior ia la dreta la imatge d'un home calb indicant la manca de pèl

Mercadona es carrega els viatges a Turquia: el producte que frena la caiguda dels cabells

Mercadona ha tornat a sorprendre satisfent les necessitats dels seus clients

Mercadona ven una gran varietat de productes d'higiene i bellesa, que han aconseguit convertir-se en referents per a molts dels clients. I, precisament, pensant en les necessitats específiques d'alguns en relació amb els cabells, n'ha llançat un més.

Mercadona, en efecte, ara té a la venda un article que està especialment pensat per frenar la caiguda dels cabells. Sí, per aconseguir no quedar-se calb del tot o amb una cabellera concisa. Vaja, que es presenta com una solució per als que estan veient perillar els cabells i es plantegen viatjar a Turquia per sotmetre's a un implant.

Així que ja saps. Si tens aquest problema, abans de prendre un avió fins a aquest racó, tingues en consideració fer servir la nova proposta de Mercadona.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

L'article capil·lar de Mercadona que genera molta expectació

Mercadona ha revolucionat aquests mesos el mercat amb dos productes de bellesa diferents. Ens estem referint a la seva crema hidratant corporal i al seu esprai de pentinat. I ara, per si no n'hi hagués prou, està causant el mateix enrenou amb un altre article.

Exactament, es tracta d'un sèrum anticaiguda dels cabells, que es presenta sota el paraigua de la seva reconeguda marca Deliplus. Es pot trobar disponible als supermercats de la cadena de Juan Roig a un preu de 6,95 € l'envàs de 100 mil·lilitres. I és unisex, tant per a home com per a dona.

Dos elements de la seva composició són els que ajuden a frenar aquesta caiguda que pot ser deguda a l'estrès, l'edat o una malaltia, per exemple. En concret, destaquen tant la cafeïna com el ginseng.

Sèrum anticaiguda de pèl de Mercadona on apareix de fons el supermercat
El sèrum anticaiguda de Mercadona està despertant molt d'interès | Mercadona

La cafeïna es converteix en una clau de l'èxit d'aquest article perquè contribueix a augmentar el flux de la sang cap al cuir cabellut. D'aquesta manera, el que aconsegueix és un fre notable d'aquesta pèrdua capil·lar. A més, lluita contra la debilitat dels cabells, incrementa el seu creixement i li dona més energia i vitalitat.

El segon element destacable que forma part d'aquest article de Mercadona és, com hem esmentat, el ginseng. Aquest prevé la caiguda dels cabells i millora la circulació sanguínia cap als fol·licles. Tot alhora que aconsegueix que el cabell llueixi més viu i saludable.

Però és que aquests i altres elements de la seva composició també aporten fortalesa al cabell, aconsegueixen que no s'enganxi i milloren la seva densitat.

Més dades d'interès del sèrum anticaiguda de Mercadona

Mercadona està despertant molt d'interès amb aquest sèrum i també està propiciant que molts ja siguin els clients que ho estan provant. Clients que coneixen que s'han d'aplicar diàriament sobre el cuir cabellut, sigui pel dia o a la nit. S'han de fer entre quatre i vuit gotes a uns tres centímetres de distància per, a continuació, estendre-les bé mitjançant un massatge.

Això sí, és important saber que els efectes no són immediats. Cal utilitzar-lo durant almenys tres mesos per començar a veure resultats. És qüestió de paciència, cal esperar per veure si funciona o no.

No menys rellevant és subratllar que es pot aplicar tant sobre els cabells humits com secs. I també que, com explica Mercadona, no necessita aclarit de cap mena.

Els qui ho estan provant, per veure si obtenen resultats, n'estan donant compte en xarxes i destaquen entre els seus avantatges que s'absorbeix fàcilment. Així mateix, incideixen que nodreix també el cabell, gràcies a components com la vitamina C i la carnitina. Fins i tot posen èmfasi que aporta sensació de frescor.

Aquestes són totes les dades que et podem donar del sèrum anticaiguda de Mercadona. T'animaràs a provar-ho abans de decantar-te per l'opció de Turquia?