Botiga Decathlon i primer pla de malles ciclistes
SOCIETAT

Trobo les millors malles ciclistes fitness a la botiga física de Decathlon

Impulsa el teu estil amb les malles ciclistes fitness d'estampat original disponibles a les botigues i a la web de Decathlon

La comoditat ha esdevingut un requisit indispensable a l'hora d'escollir peces noves. Tant per a la roba esportiva com per a qualsevol outfit de diari. Per això sempre optem per tèxtils còmodes, però que alhora siguin estilosos per poder anar a la moda.

Entrenar amb malles llargues moltes vegades es converteix en un inconvenient, preferim optar per unes bones malles curtes. Aquestes setmanes m'he fet una volta pels passadissos de Decathlon i he trobat un model que és tot un handicap. Estilitza molt, no marca ni tampoc estreny i a més, compta amb un estampat que t'encantarà.

Aquesta peça és un imprescindible per a totes les esportistes. Senzillament perfectes per a un conjunt informal amb una samarreta folgada, que podràs adquirir també a Decathlon. T'explico totes les característiques d'aquesta novetat.

Fes esport de manera còmoda gràcies a Decathlon

Amb la calor del gimnàs, enfundar-nos en unes malles llargues es converteix en una tasca impossible. Per això he fet una selecció amb les millors malles curtes, perquè estilitzen i a més, ni estrenyen ni marquen. Un bàsic que està disponible a Decathlon i que ens ajudarà a fer esport de manera còmoda.

Plànol general de les malles ciclistes de Decathlon
Model de Decathlon que estilitza, no estreny ni marca | e-noticies.cat

Decathlon compta al seu catàleg amb els pantalons ciclistes fitness 500

Si ets una amant de l'esport, a qui li encanten les activitats físiques has de fer-te amb aquesta peça de Decathlon. La cadena esportiva ha posat a la venda un model curt perfecte per fer qualsevol exercici físic. Amb ell estaràs còmoda en tot moment i a més aconseguiràs crear un look modern.

Us parlo de les malles ciclistes fitness número 500 dissenyades per a dona. Aquesta peça dona un impuls al teu estil amb el seu estampat original. Entre els seus punts claus hi ha tant la comoditat com la subjecció per ajudar-te en les activitats diàries.

Primer pla de les malles ciclistes de Decathlon
Malles còmodes que compten amb bona subjecció | e-noticies.cat

De tall entallat i llarg a mitja cuixa, són senzillament perfectes. El teixit principal està confeccionat en 92% amb cotó i un 8% restant amb elastà. No esperis més i emporta-te-les ara per molt poc.

Disponibles a botigues físiques de Decathlon i també a la web

Si estàs pensant en fer-te amb aquest bàsic per afegir a la teva col·lecció, permet-me dir-te on el pots trobar. Decathlon ha posat a la venda aquestes malles tant als seus establiments com a la seva pàgina web. D'aquesta manera, podreu escollir l'opció que més us agradi.

Plànol general de les malles ciclistes de Decathlon
Disponible a web ia botigues de Decathlon | e-noticies.cat

Decathlon ha sorprès totes les dones amb aquest nou imprescindible fitness que està a la venda en dos colors: blau i violeta. Escull la talla que millor s'adapti al teu cos (des de la XS fins a la 3XL) i afegeix-lo al teu carret. Disponible per 11,99 € en violeta i 9,99 € en blau.

Plànol general de les malles ciclistes de Decathlon violeta
Disponible en Decathlon en to violeta | Decathlon

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis