Muntatge d'un home usant un ordinador, un mòbil a la mà i en un marc la imatge de la companyia Lowi

La millora de Lowi per als seus clients des d'aquest mateix agost, i sense pagar més

Els clients de Lowi tindran accés al 5G de manera gratuïta

Lowi ha anunciat que està llest per sumar-se a l'era del 5G. Esperen brindar als clients la possibilitat d'experimentar velocitats de navegació sense precedents. A partir d'aquest mateix mes d'agost, els usuaris de Lowi podran gaudir de la connectivitat 5G als dispositius.

El millor de tot és que aquesta millora no implicarà un augment en el cost de les tarifes. Lowi, que opera a la xarxa mòbil de Vodafone, ha estat un dels OMV líders al mercat, conegut per oferir tarifes competitives.

Tot i això, fins ara, no havia aconseguit brindar als seus usuaris accés a la xarxa 5G. Aquesta limitació estava a punt de desaparèixer, i la companyia ha decidit fer-ho sense imposar càrrecs addicionals als clients.

Amb aquesta nova implementació, Lowi s'uneix a altres operadors a Espanya que ja han adoptat la tecnologia 5G, com ara O2 i Pepephone. Aquests moviments demostren que el 5G està guanyant terreny al mercat de les telecomunicacions. És reconegut com una característica essencial per satisfer les demandes creixents de connectivitat d'alta velocitat.

Dona la benvinguda al 5G si ets client de Lowi

A partir del 16 d'agost, els usuaris que disposin de dispositius compatibles podran gaudir de la velocitat i la latència que ofereix el 5G. Tot això sense necessitat de pagar cap cost addicional.

El 5G de Lowi s'activarà automàticament per als clients que compleixin els requisits de dispositiu i es trobin en àrees de cobertura. La cobertura del 5G de Lowi abastarà més de 2000 municipis a tot Espanya. Això permetrà als usuaris en aquestes àrees experimentar una navegació més ràpida i una menor latència en comparació del 4G.

Caricatura de Lowi representant un noi amb un telèfon mòbil i el 5G
La cobertura 5G s'activarà de manera automàtica al dispositiu | Lowi

Segons les estimacions proporcionades per Lowi, la velocitat de descàrrega podria augmentar fins a deu vegades en comparació del 4G. Assolint velocitats teòriques de fins a 1 Gbps. A més, la latència reduïda de tan sols 5 mil·lisegons brindarà una experiència més fluida per a activitats com ara streaming i ús de múltiples dispositius simultàniament.

Una de les característiques destacades d'aquest anunci és que el 5G de Lowi estarà disponible per a tots els clients, sense importar la seva tarifa actual. A més, aquest servei serà la connexió per defecte, la qual cosa significa que els usuaris no hauran de fer cap canvi manual en la seva configuració.

Aquesta transició al 5G serà totalment gratuïta, demostrant el compromís de Lowi de brindar als seus clients l'última tecnologia sense costos addicionals.

Però les novetats no s'acaben aquí. Lowi també ha anunciat que a partir d'aquest mes de setembre, els seus clients tindran accés al servei VoLTE (Voice over LTE). Això millorarà la qualitat de les trucades de veu en utilitzar la xarxa 4G per a la transmissió de veu.

Aquestes millores combinades marquen un període emocionant per a Lowi, ja que continua expandint els serveis i millorant l'experiència del client.

Muntatge amb dos adolescents amb mòbils a la mà i una imatge del logo de diverses xarxes socials
Pots descarregar contingut a més velocitat gràcies al 5G | Shutter Speed, Odua Images

Podràs gaudir d'aquestes millores gràcies al 5G

El 5G és la cinquena generació de tecnologia de comunicacions mòbils, i ofereix una sèrie de millores significatives en comparació de les generacions anteriors (2G, 3G i 4G).

El 5G ofereix velocitats molt més ràpides en comparació de les generacions anteriors. Això significa que podràs descarregar i carregar contingut, com ara vídeos d'alta definició i arxius grans, de manera molt més ràpida i eficient.

Redueix significativament la latència, cosa que és especialment important per a aplicacions en temps real. Podeu gestionar un nombre més gran de dispositius connectats simultàniament en comparació amb les generacions anteriors.

Això és essencial en un món cada vegada més connectat, on dispositius com telèfons intel·ligents, vehicles autònoms, dispositius domèstics intel·ligents i més competeixen per l'amplada de banda.