Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl ven la prestatgeria de moda que sembla d'Ikea, però que només costa 20 €

Lidl ha aconseguit sorprendre amb aquest moble pràctic i econòmic

Lidl està arrasant en vendes aquest estiu amb diversos articles que ha llançat al mercat. En concret, ho està fent amb la seva màquina per fer gelats i també amb la seva nevera de begudes. I a aquests dos s'hi ha unit ara un tercer producte: una prestatgeria, que sembla treta d'Ikea.

Lidl ha aconseguit captivar amb aquest moble, que és realment pràctic i que està a la venda per un preu molt econòmic. Es pot adquirir per només 20 €. Així que continua llegint i descobreix-la si estàs buscant una per casa teva, pot ser la teva millor opció.

Lidl convenç amb la prestatgeria funcional i barata

Lidl és una cadena de supermercats alemanya coneguda no només pels seus productes d'alimentació sinó pels articles de decoració o per a la llar. I en aquesta darrera categoria hi ha la prestatgeria que ha llançat al mercat.

D'aquest moble el primer que ha cridat l'atenció és que recorda el tipus de mobiliari que té a la venda Ikea. Sí, perquè és minimalista i funcional alhora. En efecte, es tracta d'una estructura de sis cubs oberts que es pot utilitzar per a emmagatzematge a qualsevol estança de la casa.

Prestatgeria de cubs de Lidl
Lidl ha cridat l'atenció per la funcionalitat d'aquesta prestatgeria | E-Noticies, Lidl

Una armadura estable de polipropilè reciclable i tèxtil són els materials que donen forma a aquest article, que és molt atractiu, estèticament parlant. A això cal afegir també que és molt fàcil mantenir-lo en perfecte estat de neteja.

Com t'hem donat a conèixer, a les botigues de Lidl ho pots adquirir ara per només 19,99 euros. Un preu realment econòmic i assequible a qualsevol butxaca. Vaja, que ja no hi ha excusa per no mantenir l'ordre a casa.

Altres característiques de la prestatgeria de Lidl

Lidl ha aconseguit despertar molt l'interès amb aquesta prestatgeria, de la qual t'indicarem més senyes d'identitat. Per exemple, et pot resultar apropiat saber que cadascun dels seus sis cubs té una capacitat màxima de càrrega de 2 quilos.

No menys interessant és que la seva estructura fa que sigui especialment apropiada per a habitacions o espais de sostres amb golfes.

En aquesta llista de característiques d'aquest article de Lidl cal incloure també que tot pesa al voltant d'1,5 quilos. Les seves dimensions són aproximadament de 106 x 110 x 30 centímetres.

Els qui tenen aquest moble i n'estan fent ús no han dubtat a destacar en xarxes el que més en valoren. Sí, és cert que donen molta importància al seu preu i a com és de pràctic, però ressalten moltes més coses.

Prestatgeria de cubs de Lidl
Lidl ha dotat cada cub amb capacitat per suportar 2 quilos | Lidl

Per exemple, són nombrosos els clients d'aquesta cadena de supermercats que en valoren molt positivament el muntatge. I és que se li dona forma de manera fàcil i ràpida, realment en pocs minuts. A més, sense necessitat d'haver de recórrer a cap eina especial.

Així mateix, no dubten a deixar de manifest que és una prestatgeria molt versàtil. És clar, perquè serveix per guardar tota mena d'objectes, com ara llibres o objectes de la llar. A més, es pot utilitzar no només a les habitacions pròpies de la llar sinó també al jardí o al garatge.

Això sense oblidar que es pot triar la forma que tindrà la prestatgeria, sigui com a escala o bé com a rectangle. Tot depèn de la que interessa per ajustar-la millor a l'espai on s'instal·larà.

Vist el que s'ha vist, és clar que la cadena alemanya ha encertat i molt amb aquesta prestatgeria minimalista, pràctica, versàtil i econòmica. Ha aconseguit satisfer les necessitats de molts dels seus clients i potser també pot fer el mateix amb les teves.