Rotí de pollastre de Lidl
SOCIETAT

Lidl vol facilitar-nos el sopar de Cap d'Any amb aquest rotí de pollastre: molt farcit

És una opció ràpida i senzilla de preparar, a més que Lidl ha decidit rebaixar el preu per a aquestes festes

A la secció de plats preparats de Lidl trobem molts plats diferents, molts d'ells perfectes per als àpats nadalencs. Un dels protagonistes més socorreguts és el pollastre, però elaborat de manera especial per a aquestes dates.

Un que m'ha cridat l'atenció, en primer lloc, pel preu, és el rotí de pollastre farcit de bacó i formatge. I és que pots emportar-te'l a casa per només 4,99 euros per un temps limitat. Amb raó que no en quedaven gaires unitats.

El podeu trobar a la nevera prèvia a la carn al costat de la resta d'elaboracions amb pollastre. És un plat que pots posar perfectament a la nit de Cap d'Any. Com en aquests dies, hi ha més menjar a taula, amb un pollastre en tens per a diverses persones.

El farciment d'aquest pollastre de Lidl no passa desapercebut

La gràcia d'aquest plat elaborat de pollastre es troba al seu interior, ja que el farcit li dona gust i molt. Trobem en primer lloc una capa de pollastre que cobreix el bacó i el formatge que hi ha dins. I aquí és on t'emportes la sorpresa.

Lluny de tenir un farciment que amb prou feines es noti, aquí té un protagonisme total. En primer lloc, trobem un tall de bacó gruixut que es doblega per la meitat. A la meitat hi ha un tall de formatge de nata que és tan gran que no acaba de fondre's del tot.

Encara que tingui molt de farciment, això no implica que el sabor del pollastre no es noti, sinó que està tot integrat. Tot i això, com que és tan gruixut, almenys en el meu cas em va costar menjar tots els ingredients d'una. Però això no implica perquè estigui igualment bo i ho recomani.

Roti farcit de bacó i formatge de Lidl

Consells necessaris per cuinar-lo

A l'envàs hi venen instruccions per preparar-lo, però jo vaig haver d'improvisar perquè quedés sucós. Lidl recomana ficar-lo al forn durant 45 minuts a 200 graus i anar tirant el seu propi suc per sobre cada 15 minuts. Per acabar, posem al grill durant 6-10 minuts per torrar la pell.

El problema amb què em vaig trobar és que el rotí no generava suc per poder-lo regar. A l'envàs no hi ve cap líquid i la carn com a tal no deixa anar líquid. Però no us preocupeu perquè tot té solució.

Quan van passar els primers 15 minuts i vaig veure què passava, li vaig tirar aigua per damunt perquè no s'assequés. Després, depenent de si el veia sec o no, en tirava més o no. D'aquesta manera, em va quedar força sucós i saborós.

Vaig trencar de pollastre fet al forn

L'última part del grill tampoc no la veig gaire necessària perquè la pell es va torrant. És més, sense arribar al final del rostit, la pell ja tenia aquell color daurat tan atractiu. Ho vaig posar uns minuts per si de cas, però tampoc no hauria passat res si m'hagués saltat aquest pas.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: