Dona sorpresa per Lidl
SOCIETAT

La decisió d'última hora que ha pres Lidl a tot Espanya i els clients aplaudeixen

Els preus de Lidl avui dia atrauen moltes persones, i amb aquesta última mesura, a partir d'ara encara ho faran més

Lidl ha sorprès abaixant els preus. I és que des d'avui, els que comprin a la cadena compraran gastant-se molts menys diners. I és que Lidl ha promès una baixada de preus que es farà notar i molt a cadascuna de les botigues.

Aquest tipus de mesures, vinguin del supermercat que vinguin, són una gran notícia per als consumidors. Uns preus més econòmics són un atractiu per als que volen poder emportar-se el mateix per menys diners. Per això, aquest tipus d'anuncis es reben amb gran alegria per part d'ells.

Els preus fa temps que en alguns casos són força elevats. Per això, Lidl, com que té una marca blanca de qualitat, s'ha vist beneficiada pel canvi d'hàbits en comprar. I ara que a sobre decideix abaixar els preus, la seva situació només pot millorar.

Lidl abaixa els preus de 200 productes

No caldrà esperar per veure com abaixen els preus a Lidl. Actualment, fins a 100 referències estaran més barates del que costaven en dies anteriors. En els dies següents, els preus continuaran baixant fins que s'arribi a una rebaixa de 200 articles.

Aquest descompte serà de fins a un 13% i afectarà els productes de la marca blanca de Lidl. Això sí, podrem veure com abaixen els preus a gairebé totes les seccions amb articles bàsics per al dia a dia. Això es notarà a l'import total que ens gastem.

Això no afectarà el funcionament que normalment veiem a Lidl. És a dir, encara que baixin els preus això no implica que ens quedarem sense els descomptes i promocions que veiem habitualment. Aquests seguiran vigents i podrem comprovar-ho cada setmana quan surt el nou fulletó.

Els preus i la qualitat en són el principal atractiu

Els preus que podem trobar a Lidl són un gran reclam per a qui busca comprar barat. Però ja no només això, sinó que la qualitat del seu assortiment és un altre dels grans reclams de Lidl. Per això, després de pujar el passat any 2023 s'ha convertit en el tercer supermercat del nostre país.

Tot això gràcies als seus preus i a la bona valoració que reben tots els productes de la marca blanca. Això fa que cada cop es vagi apropant més a competidors com Mercadona que veuen en perill la seva hegemonia. Sí que és veritat que l'empresa de Juan Roig va anunciar que baixava els preus a l'abril i avui ho segueix fent.

Però en aquest sentit, Lidl va més enllà. D'una banda, aquesta baixada de preus acaba d'anunciar, però se sumen altres mesures. A la seva aplicació podem trobar diferents vals descompte que aplicar a la botiga que ja compta per si mateix amb ofertes setmanals.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: