Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

SOCIETAT

Lidl desferma la bogeria: l'aparell que serveix com a forn i fregidora d'aire alhora

La cadena ens ofereix un petit electrodomèstic amb diferents funcions i a un preu que no té competència

Lidl ho està aconseguint de nou. Uns dels seus articles és tot un èxit entre els seus clients. Quan sembla que la cadena ja ha sorprès tot el que havia de sorprendre, ho torna a aconseguir.

La bogeria ha tornat a Lidl gràcies a un mini forn que, a més, també serveix com a fregidora d'aire. Però no són només les prestacions d'aquest article les que estan enlluernant els clients. El preu també és un gran reclam, ja que pels seus 39,99 euros es converteix en tota una oportunitat.

A més, també podem llegir a la pàgina web els comentaris favorables dels quals ja ho han comprat. Aquests destaquen la seva gran relació qualitat-preu. Així mateix, posen la seva mida compacta com una de les característiques més valorades.

Lidl té un mini forn per enfornar, escalfar i rostir

Aquest miniforn de Lidl té diferents funcions per cuinar un gran nombre de receptes. A dins té una capacitat de 9 litres i compta amb dos nivells d'alçada per col·locar la safata. D'aquesta manera podrem adaptar-la depenent del que vulguem preparar.

Per cuinar, pots triar entre una temperatura que es pot regular entre els 100 i els 230 ºC. A més, per no haver d'estar pendents, compta amb un temporitzador de 60 minuts. Aquest es pot configurar en intervals de 5 minuts, depenent del temps de cuinat que necessitem.

Mini forn de la marca Silvercrest que es ven a Lidl
Aquest mini forn es pot fer servir per enfornar, escalfar i rostir | Lidl

D'altra banda, a la part frontal hi trobem dos pilots lluminosos que ens serviran per controlar. Són de colors vermell i verd, tonalitats típiques utilitzades en aquest tipus d'electrodomèstics. En aquest cas, com en molts de Lidl, és la marca Silvercrest la que es troba darrere aquest article que tanta fama està adquirint.

És un forn de mida compacte per posar a qualsevol lloc

La mida d'aquest forn de Lidl és una cosa que valoren i molt els clients que ja ho han comprat. Les seves dimensions són 36,4 x 28,4 x 22,2 centímetres, podent col·locar-se on vulguem. A més, tot i ser petit té prou potència amb els seus 800 W.

Per facilitar el seu ús, també ve amb diferents accessoris. En primer lloc, trobem una graella i una safata per poder col·locar el nostre menjar. Així mateix, té unes pinces que ens ajudaran a l'hora de capgirar o treure els aliments sense córrer el risc de cremar-nos.

Pel que fa als materials, la carcassa està feta de xapa de ferro, els botons de plàstic i la graella, safata i interior d'acer. La resistència d'aquest forn també està fabricada d'acer inoxidable. Per funcionar, ha d'estar endollat al corrent elèctric gràcies al seu cable de 95 centímetres.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.