Un fill regalant al pare un regal de Lidl

SOCIETAT

Lidl té al millor preu el regal perfecte per al Dia del Pare

Lidl vol facilitar-nos la feina de buscar el millor regal per donar-li al nostre pare el pròxim 19 de març

Lidl ja ho té tot a punt perquè trobem el millor regal per al Dia del Pare. Per això, té diverses opcions al seu catàleg online amb les que segur que encertarem. A més, i el més important de tot, és que ho podrem aconseguir al millor preu.

La pàgina web de Lidl té un assortiment molt més ampli del que podem trobar a la secció basar de les botigues. En aquesta, els productes estan disponibles més d'una setmana, al contrari que als establiments físics. Així mateix, compten amb diferents ofertes que realment són tot un reclam per als consumidors.

Ara mateix, destaca un ampli assortiment d'afaitadores entre les quals podem triar la idònia per al Dia del Pare. En pocs dies la tindrem a casa nostra i, en cas que hi hagi algun problema, les devolucions són gratuïtes. Set fabuloses afaitadores de reconegudes marques compten amb unes ofertes molt atractives a Lidl.

Escull a Lidl la millor afaitadora per al Dia del Pare

A Lidl tens fins a set opcions per escollir com a regal per al Dia del Pare. Entre elles trobem marques com Braun o Philips a uns preus realment econòmics. I és que si alguna cosa comparteixen totes, és que ara mateix estan rebaixades.

1. Set afaitadora recarregable de Braun

Destacat com a producte estrella, tenim aquest set d'afaitadora recarregable de Braun. Aquesta promet una eliminació precisa, segura i còmoda del pèl no desitjat. Per això, compta amb tres elements articulats individualment per adaptar-se als contorns.

Es pot fer servir tant en sec com en mullat, ja que és totalment resistent a l'aigua. A més, compta amb un mànec ergonòmic que és molt còmode de manejar. Ara mateix, està disponible per 39,99 euros, encara que habitualment en costa 89,99.

Set d'afaitadora de la marca Braun de Lidl
Set d'afaitadora recarregable de Braun | Lidl

2. Retalladora de barba BT3240 de Braun

En segon lloc, trobem aquesta retalladora de barba BT3240, també de Braun. Compta amb unes fulles afilades de llarga durada amb les quals pots retallar uniformement tant barba com cabell. Ara mateix està rebaixada 20 euros i en costa 29,99.

Aquesta retalladora compta amb dial de precisió i el seu capçal de tall i les pintes es poden rentar. Funciona a bateria i, per això, ve amb carregador. D'altra banda, inclou dos accessoris de pinta, una maquineta d'afaitar Gillete fusion 5 i un raspall de neteja.

Retalladora de barba i pèl de Braun
Retalladora de barba BT3240 de Braun | Lidl

3. Afaitadora Series 5 Wet and Dry Special Pack de Braun

Seguim aquest llistat amb l'afaitadora sèries 5 wet and dry special pack de Braun que ha passat de costar 189 euros a valer-ne 79,99. Per aquesta oferta s'està esgotant ràpidament i no queden gaires unitats disponibles. Compta amb tres fulles flexibles que s'adapten perfectament als contorns del rostre i la bateria de liti dura fins a tres setmanes.

Compta amb un sistema que facilita una neteja ràpida i senzilla sense necessitat d'haver de treure el capçal d'afaitat. Així mateix, els vostres accessoris es poden intercanviar amb un sol clic. Es pot utilitzar tant en humit com en sec perquè és totalment resistent a l'aigua.

Afeitadora Series 5 Wet and Dry Special Pack de Braun
Afaitadora Series 5 Wet and Dry Special Pack de Braun | Lidl

4. Afaitadora Sèries 6 de Braun

Ara toca el torn a l'afaitadora sèries 6 de Braun que també està disponible a Lidl. La pots aconseguir per 99,99 euros quan abans en costava 149, tota una oportunitat. Un dels seus atractius és que compta amb un capçal d'afaitat pivotant que ha estat provat dermatològicament.

Té fulles que permeten ajustar la pressió i, per això, s'aconsegueix un afaitat arran i suau. A més, es pot fer servir tant en humit com en sec perquè també és resistent a l'aigua. D'altra banda, té una bateria d'ions de liti que permet fins a tres setmanes d'afaitada i es carrega ràpidament en cinc minuts.

Afeitadora series 6 de Braun
Afaitadora sèries 6 de Braun | Lidl

5. Set afaitadora recarregable de Braun

Aquesta afaitadora sèries 5 de Braun és una altra oportunitat. Ara mateix té un preu de 59,99 euros, encara que habitualment en costa 109. Facilita l'afaitat gràcies a les seves tres fulles flexibles que s'adapten als contorns de la cara.

D'altra banda, compta amb un sistema que facilita la neteja de l'afaitadora sense necessitat de treure l'afaitada. També ofereix facilitats a l'hora d'intercanviar els capçals. És totalment impermeable i ve amb una bateria de liti que promet un gran rendiment.

Afeitadora series 5 de Braun
Set afaitadora sèries 5 recarregable de Braun | Lidl

6. Afaitadora i nasser Sèrie 5000 de Philips

Un altre producte estrella que té Lidl a la venda és aquesta afaitadora i nasser sèrie 5000 de la marca Philips. Ara mateix compta amb un descompte de 20 euros i en costa 89,99.

Està pensada per a un afaitat ras mentre es protegeix la pell amb la tecnologia Skin-IQ que identifica el tipus de barba i s'adapta a la pressió per a un millor resultat.

Els seus capçals són flexibles en 360 graus. A més, inclou un retallador per a les patilles. Entre altres extres que trobem en aquesta màquina, hi ha la pantalla LED, l'indicador de bateria i el bloqueig per a viatges.

Philips Afeitadora i nasser Sèrie 5000
Afaitadora i nasser Sèrie 5000 de Philips | Lidl

7. Afaitadora S1000 de Philips

Aquesta afaitadora S1000 de Philips és la que té menys rebaixa i costa 37,99 euros després d'una rebaixa de dos euros. Amb ella aconseguiràs un afaitat fàcil i ràpid gràcies al sistema d'afaitat PowerCut amb 27 fulles autoafilables. Captura fàcilment el borrissol gràcies a uns capçals d'afaitat flexibles que es mouen en quatre direccions.

Compta amb un mànec ergonòmic que fa que sigui molt més còmoda de fer servir. D'altra banda, té un botó d'obertura per facilitar la neteja. Té una bateria que garanteix 40 minuts de funcionament per 8 hores de càrrega.

Afeitadora S1000 de Philips
Afaitadora S1000 de Philips | Lidl
➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: