Muntatge amb el jove Jorge Rey i un carrer negat amb pluja i fulles

'Ens endinsem a la tardor': Jorge Rey confirma el final de l'estiu a gairebé tot Espanya

Jorge Rey posa fi a l'estiu i dona la benvinguda a la tardor

Març i setembre són com germans, un diu adeu a l'hivern i l'altre a l'estiu. Amb els seus ja coneguts refranys, així ha anunciat Jorge Rey que l'estiu ja és passat i que ens endinsem a la tardor.

El canvi d'estació és un moment esperat per molts, una transició que marca la fi d'una època i el començament d'una altra. La tardor s'obre pas, i de quina manera, a Espanya.

Jorge Rey va confirmar a través del seu compte de Twitter la fi de l'estiu a gairebé tot Espanya. Aquest canvi d'estació s'ha fet notar amb l'arribada d'un clima fred sobtat i sobtat. Fins i tot, acompanyat de fortes tempestes a diverses comunitats del país.

Jorge Rey diu adeu a l'estiu

Jorge Rey ha marcat la transició d'una estació a una altra de manera peculiar. Ha comparat els mesos de març i setembre com si fossin germans que s'acomiaden de diferents temporades. "Un diu adeu a l'hivern i l'altre a l'estiu", va expressar el jove meteoròleg.

Aquesta transició cap a la tardor n'ha sorprès molts, ja que les altes temperatures de l'estiu semblaven mantenir-se durant un temps més prolongat. Tot i això, els senyals del canvi d'estació són innegables. Les temperatures han començat a baixar, i l'aire fred ha arribat fins i tot abans del que s'esperava.

Però el més destacat ha estat l'arribada de fortes tempestes que han afectat diverses parts d'Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

En algunes comunitats, les tempestes han estat especialment intenses i han causat danys significatius en habitatges, infraestructures i àrees naturals. Jorge Rey va expressar la seva solidaritat i suport a tots aquells que han patit greus danys com a resultat d'aquestes tempestes.

"Enviem records i suport a tots ells que han enfrontat les conseqüències d'aquestes fortes tempestes", va afirmar.

Tot i això, les tempestes no es van limitar només a Espanya, ja que altres punts del Mediterrani també van ser afectats. En aquests llocs, literalment "cascades del cel" van caure, cosa que va deixar moltes persones sorpreses i preocupades per la inusual intensitat dels fenòmens meteorològics.

Un grup de persones esperant el tramvia en un dia de molta calor i una dona amb un ventall a la mà
Les temperatures han començat a baixar i l'aire fred s'aproxima a moltes zones | Europa Press

Ben aviat, Jorge Rey se submergirà en una explicació detallada de per què aquestes condicions climàtiques extraordinàries han passat. Específicament pel que fa a la influència d'un sistema de baixa pressió que ha causat un impacte tan significatiu.

A més de proporcionar actualitzacions sobre el clima i les seves conseqüències, Jorge Rey té la intenció de presentar un “tràiler del temps” en què explicarà qui és i què fa. Per a aquells que no estan familiaritzats amb la seva feina, aquest breu vídeo servirà com una introducció a la persona darrere dels pronòstics meteorològics.

Jorge Rey ha captivat a tothom

El jove meteoròleg ha captivat una audiència cada vegada més gran amb la seva passió per la meteorologia i la seva habilitat per comunicar de manera efectiva la informació climàtica.

El seu estil fresc i amigable ha atret persones de totes les edats, convertint-lo en una figura influent al món de la meteorologia i la divulgació científica.

Primer pla de Jorge Rey, el jove que va predir 'Filomena'
L'estil de Jorge Rey no ha deixat indiferent ningú | Europa Press

Tot i la seva poca edat, Jorge Rey s'ha guanyat el respecte i l'admiració de la comunitat científica i del públic en general. El seu compromís amb la conscienciació sobre el clima l'ha portat a participar en projectes educatius i a fer conferències per tot el país.

El canvi d'estació i les fortes tempestes han marcat un començament abrupte per a la tardor. Tot i això, la comunitat pot confiar que Jorge Rey continuarà proporcionant informació precisa. A més, també oferirà una oportunitat per conèixer-lo millor en el proper vídeo.