Muntatge d´un paisatge nevat i la fotografia de Jorge Rey

Jorge Rey s'avança a tothom i ja comença a avisar: el que pot passar aquest hivern

Jorge Rey ha tornat a sorprendre amb les seves prediccions

Jorge Rey és 'l'home del temps' més popular que hi ha al nostre país. Ell, malgrat haver rebut les crítiques de l'AEMET, ha vaticinat alguns fenòmens meteorològics com Filomena. I continua fent les seves prediccions recorrent al seu tradicional sistema de les 'cabañuelas'.

Jorge ara és notícia una altra vegada, tot perquè ha revelat com veu que serà l'hivern. En fer-ho ha deixat bocabadat a tots, perquè sembla que aquesta estació serà força dura. Tant és així que estaran molt presents tant el torb com la neu.

Jorge Rey dona dades sobre com serà el mes d'agost

Jorge Rey, que ja ens va avançar de com anava a ser juliol, ha procedit a través del seu canal de YouTube a donar-nos uns detalls interessants. En concret, ha indicat com serà aquest agost. Un mes que “és molt important per a les 'cabañuelas' i és que té el secret dels dotze mesos complets”.

El jove burgalès ha afirmat que “segurament a Espanya acabin penetrant DANES. És a dir, borrasques i aire fred aïllat fora de la circulació atmosfèrica. I això causarà l'arribada de fortes tempestes”.

“Tot això gràcies al mar Mediterrani, calent com cada any, i a la temperatura que Espanya guarda al seu terreny”.

Primer pla de Jorge Rey parlant
Jorge Rey ha donat detalls sobre el que podria passar aquest agost | Europa Press

Jorge Rey s'anticipa donant les claus del hivern vinent

El futur meteoròleg també ha optat per començar a vaticinar com serà l'hivern que ens arribarà. En aquest sentit, ho ha fet utilitzant un refrany: “Any de vespes, any de neus i torbs”.

Jorge s'ha donat suport per fer aquest vaticini en què li ha explicat un seguidor-col·laborador. Exactament, ha explicat que aquest fan li ha revelat una dada interessant: “A l'hivern abans de Filomena vam tenir una gran població de vespes. I aquest any també està sent així”.

Per tant, el jove ha manifestat: “Podria tornar una Filomena? La realitat és que no ho sabem, encara és aviat. Però com a indici no deixa de ser-hi. Cal ser prudents”.

Muntatge del temps a Espanya i una rodona amb la cara de Jorge Rey
Jorge Rey ha sorprès desvetllant la possible duresa de l'hivern | España Diario TIPS, eltiempo.es

Després, ha continuat donant més detalls que podrien continuar assenyalant que l'hivern serà dur. En concret, ha confessat que ho fa sospitar la quantitat de plagues, de marietes, pugons i de papallones que estan existint. I això segons Rei, demostra que “el clima té les seves conseqüències a la flora i la fauna”.

Vaja, que caldrà esperar per veure si encerta o no amb la seva predicció. Però si ho fa és clar que se'ns ens ve un final del 2023 i començament del 2024 especialment complicat.

🔴¿Agosto?¿Las Cabañuelas? Un Querido Refrán Dice.... 💯💯

Jorge Rey ha vist que les seves prediccions no han deixat indiferent ningú. Així, són molts els seguidors que ha de no dubtar a aplaudir-lo per elles i a donar-li suport, davant les habituals crítiques que rep. Per això missatges com “Quanta raó tens en tot el que dius, algun dia acabaran reconeixent la teva saviesa”.

En aquesta mateixa línia trobem: “Ets un fera, estic segur que abans o després et faran un lloc en mitjans oficials”, “Continua així. Continua il·lustrant-nos amb els teus coneixements de meteo” i “Ets un savi de la Natura i el millor home del temps d'Espanya. Ets estudiós i tens el do natural per sentir, analitzar i estudiar la nostra estimada naturalesa”.

“Jo tinc formigues, mosques i vespes com mai. No sé si serà un indicatiu clar del mal temps, que sembla que ve, però coincideix amb allò que dius”.

Als que s'uneixen: “M'encanta la teva manera d'interpretar la meteorologia. I també que donis llum a refranys perduts en l'oblit” i “Ets el meu temps de confiança”.