Muntatge fotogràfic entre una imatge del xef Jordi Cruz sobre una cuina i una imatge del seu turró
SOCIETAT

Jordi Cruz revela què menja a la nit de Cap d'Any: 'però amb mesura'

El xef català, Jordi Cruz, revela què és el que no pot faltar al 'menú' del seu sopar de la nit de Cap d'Any

Jordi Cruz és un dels xefs més populars del nostre país. Des del 2010 és el xef d''ABaC', el seu restaurant a Barcelona que, des del 2017, compta amb tres estrelles Michelin. I no només això, també és reconegut per la seva faceta televisiva, ja que és un dels tres integrants del jurat de 'Masterchef'.

La realitat és que l'hem vist cuinar i sorprendre amb els seus plats públicament diverses vegades, però, tot i això, el que no es coneixia fins ara és el seu paper com a cuiner a la seva família. Doncs bé, tal com ha indicat ell mateix a la revista Hola, no s'ha deslliurat dels fogons aquest Nadal. I no només això, a més, ha indicat què és el que no pot faltar a taula a la nit de Cap d'Any.

Jordi Cruz parla sobre el seu dinar de Nadal

Jordi Cruz ha revelat què ha menjat aquest Nadal. Doncs bé, com a bon català, a la seva taula no hi ha faltat l'escudella, ni els canelons, ni la carn d'olla. "Normalment, cuinem la meva mare o jo, perquè les meves germanes no han heretat aquestes virtuts. Ella elabora plats més tradicionals i jo em decanto més per producte i alguna recepta senzilla, per estar a taula i gaudir de la família", indica en declaracions per al mitjà esmentat.

Així, tal com indica, ell és el xef dels sis germans als quals cuina els plats típics de Catalunya. Els canelons o l'escudella i carn d'olla típica de Catalunya és el que no ha faltat a taula durant aquest Nadal.

"Són les dues elaboracions més conegudes i que esperem més tot l'any. Amb el que sobra de l'escudella es fan aquests meravellosos canelons per a Sant Esteve", indica.

Jordi Cruz revela què menjarà la nit de Cap d'Any

Cap d'Any és a la cantonada. Passat Nadal, són molts els que comencen a pensar què cuinessin per donar a entrada al nou any. Mentre alguns encara no ho tenen clar, Jordi Cruz ja sap què és el que no faltarà a taula.

I és que, després de revelar què va menjar per Nadal, ha parlat també sobre el que menjarà la nit de Cap d'Any. I és que, segons ha indicat en declaracions per a Hola, "Per Cap d'Any preparem un pica-pica més 'selecte': marisc, gambes, escamarlans... I per postres em menjo el meu trosset de torró d'ametlles, que m'encanta, però ho faig amb mesura", ha indicat.

Així, el torró d'ametlles són les postres favorites de Jordi Cruz per a la nit de Cap d'Any. Tot i això, tal com ell mateix ha confessat, ho pren "amb mesura".

➡️ Societat

Més notícies: