Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues
SOCIETAT

Ikea rebaixa els edredons preferits del seu catàleg: l'oferta acaba en uns dies

Gaudeix fins al 31 de gener d'un 20% de descompte a tota la col·lecció de complements i roba de llit d'Ikea

Amb l'arribada del fred hivernal, IKEA respon a les necessitats dels clients amb una oferta irresistible. I encara més ara, en temps de rebaixes hi ha oportunitats que no hem de deixar passar.

Fins al 31 de gener podràs gaudir del fantàstic descompte del 20% a tota la seva col·lecció d'edredons i coixins. Assegureu-vos que la vostra llar estigui equipada amb el necessari per combatre les baixes temperatures.

Ikea disposa d'una selecció una de coixins i edredons nòrdics de diferents gruixos. Cadascú s'adapta a diverses mides de llit i satisfà diverses necessitats calorífiques.

A més, la botiga té, com sabem, una secció del seu catàleg dedicada a roba de llit. Fundes nòrdiques, sovint a joc amb les de coixí, que acompanyen els seus edredons i matalassos.

Aprofita el preu de rebaixes de l'edredó càlid d'Ikea

En aquesta ocasió hem volgut destacar un dels articles més venuts i reeditats. I això és perquè ofereix la calor, la qualitat i el preu que gairebé tots busquen.

Ja saps que la nomenclatura d'Ikea és complicada, així que apunta't aquest nom. El SMÅSPORRE Edredó Càlid d'Ikea destaca perquè compleix la seva funció d'abrigar-te perfectament a les nits d'hivern.

Edredó blanc doblegat sobre fons desenfocat d'Ikea
SMÅSPORRE edredó càlid d'Ikea | Ikea, e-noticies.cat

I no només és aquest el seu avantatge principal. El seu teixit i composició resulten molt fàcils de cuidar. Per això garanteix una durabilitat major que la proporció que presenta davant el seu preu.

La composició en cotó i polièster garanteix que es pugui rentar de manera normal i sovint. Fins i tot a alta temperatura. A més, s'asseca molt ràpidament i manté la suavitat i consistència.

En aquest cas, l'edredó presenta unes dimensions adequades per a un llit gran o de matrimoni. És a dir, 240×220 cm, que són aptes per a un matalàs d'entre 135 i fins a 200 cm.

El seu farciment de suaus fibres buides reciclades és respectuós amb el medi ambient. I manté el volum i la capacitat d'aïllament en el temps.

L'èxit del SMÅSPORRE es deu primer a la funcionalitat. Però també al preu i la qualitat. I ara és l'ocasió ideal per adquirir-lo perquè t'ho pots emportar per 39,99 euros.

Aprofitar les ofertes d'Ikea no només vol dir obtenir productes d'alta qualitat a preus irresistibles. També invertir en el confort i estètica de la llar. Un edredó sempre dona un aire càlid i acollidor a les habitacions.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.