Roda zodiacal sobre un fons negre amb estrelles

SOCIETAT

Horòscop d'avui, dimarts 5 de març

Descobreix la Predicció Diària per a les 12 cases astrològiques a l'amor, la feina, la salut o l'amistat a través de les cartes del Tarot

Vols saber què t'ofereix el dia d'avui en tots els aspectes de la teva vida? No et perdis l'Horòscop Diari per als 12 signes del zodíac

♈ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Àries,

A la feina i l'economia, Cavall de copes i deu d'espases: no saps a qui explicar les sospites dins l'àmbit laboral, perquè malgrat que els membres siguin dignes de confiar, saps que pots ser delatat. Millor estigues al marge i sigues tu qui escolti per al teu benefici. Tingues rectitud en les teves finances i compromet-te a un pla d'estalvi.

A l'amor i l'entorn, Reina d'espases i El Boig: tens moments de voler llençar-ho tot per la borda. Independentment del recorregut cronològic de la teva relació, n'estàs fart, però després tornes a la llera de la serenitat. Aquests canvis amb poc criteri de decisió fan que et confonguis més i no vegis la llum al final del túnel.

A la salut i la teva energia, La Mort i Set de copes: modifica la teva imatge atrevint-te amb un canvi estètic. Les renovacions també transformen la teva realitat.

El teu color i número de la sort: Groc i el 3

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ÀRIES A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Taure,

A la feina i l'economia, Reina de copes i La Justícia: et mouràs per llocs o amb persones d'alt rigor i exigències. Serà eventual i tornaràs a terra, però això et farà obrir els ulls davant de com funcionen algunes situacions per dins.

A l'amor i l'entorn, vuit de copes i Quatre de copes: l'enfocament no és del tot negatiu, però estem vorejant la superficialitat i el materialisme. No són pecats capitals, més sabent que aquestes etapes sempre acudeixen a nosaltres, però cal detectar-les per no atreure problemes a les relacions afectives.

A la salut i la teva energia, As d'espases i Set de bastos: sensibilitat, emocional i física, més alta del que és habitual. Obre't, triant una persona que no sigui del teu dia a dia i exposa les teves sensacions.

El teu color i número de la sort: Taronja i el 6

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

TAURE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Bessons,

A la feina i l'economia, nou de copes i Cavall d'espases: tot i seguir les directrius i complir els teus objectius laborals, sents que no et valoren com hi hauria. Ha estat una qüestió que fa temps que penses, però que està arribant a un punt de digna qüestió. La teva economia estarà ressentida.

A l'amor i l'entorn, As de copes i El Carro: estàs en un punt acceptable, sense grans compromisos i complint les demandes bàsiques. Això sí, hi ha una fallada de control a l'hora de com t'estan manejant quant a convèncer-te d'idees que no són compatibles amb tu.

A la salut i la teva energia, cinc de bastos i La Roda de la fortuna: el maluc, zones íntimes i esquena són les zones més subtils a canvis dràstics. Chakra del cor que necessita ser tractat.

El teu color i número de la sort: Gris i el 2

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BESSONS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♋ CRANC

21 de juny - 22 de juliol

Cranc,

A la feina i l'economia, sis de bastos i Tres d'oros: pots prendre't el luxe de modificar algun aspecte, només de moment, que ja hagis consultat amb els teus superiors. Aconsegueixes finalitzar pagaments i comences amb nous projectes.

A l'amor i l'entorn, sis de copes i Cinc d'espases: és bo analitzar els passos d'un mateix i els de l'altra persona. El que no és bo és desconfiar, sentir tot allò que arriba a tu com a atacs personals. Si les coses funcionessin per autonomia, no necessitaríem ser éssers socials. De moment, toca treballar la comprensió i saber escoltar.

A la salut i la teva energia, L'Emperadriu i El Sol: encara que de vegades hi hagi pensaments d'estar vaguejant, tens la necessitat de fer coses. És una sensació rara que no saps com manejar, però que t'empeny a tots dos extrems de forma equilibrada.

El teu color i número de la sort: Verd i l'1

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CRANC A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♌ LLEÓ

23 de juliol - 22 d'agost

Lleó,

A la feina i l'economia, Rei d'ors i El Penjat: les tornes no estan girant a favor teu. Sigui pel pessimisme o energia negativa, tindràs notícies una mica pesades de diferents fronts. Un són nous i altres venen de temps enrere. Economia que haurà de ser solucionada.

A l'amor i l'entorn, tres d'espases i Reina d'ors: et faltarà autocontrol per resoldre algunes emocions. No és el millor moment perquè et diguin què has de fer, però no per això deixen de tenir raó. Simplement, tingues serenitat dins del possible si no volem encendre la metxa.

A la salut i la teva energia, sota de bastos i deu d'ors: tots els problemes i sensacions acumulades, òbviament, et generen estrès i malalties focalitzades i intenses. Acudeix a una revisió perquè fa uns dies que estàs en la mateixa línia i quedar-se tancat a casa no és la millor medicina.

El teu color i número de la sort: Rosa i els números imparells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

LLEÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♍ VERGE

23 d'agost – 22 de setembre

Verge,

A la feina i l'economia, vuit d'ors i Quatre d'ors: tingueu per segur que cap obstacle podrà danyar la vostra trajectòria. Tens un camí al davant ple de bones comunicacions, guanys i èxits. Inverteix en alguna cosa que necessites urgentment, pitjor saps que no ho pots fer d'una.

A l'amor i l'entorn, Cavall d'ors i Cavall de bastos: la comunicació és essencial i has vist com funciona. Tot i que cada part mantingui la seva postura, quan exposem tot sabem les intencions i amb això tenim la meitat del trajecte recorregut. Totes les qüestions arribaran a curar i trobaràs un avenç.

A la salut i la teva energia, El Diable i Set d'ors: acaba aquesta teràpia, rehabilitació o qualsevol mètode de sanació que estigui a mitges.

El teu color i número de la sort: Blanc i els nombres parells

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

VERGE A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♎ BALANÇA

23 de setembre - 22 d'octubre

Balança,

A la feina i l'economia, nou d'espases i L'Emperador: llança't, cuidant les teves formes, perquè sentiràs que et lleven terreny i drets. Acudeix als que saben defensar la causa, parlant legalment, perquè un va al seu lloc a treballar i no a competir.

En l'amor i l'entorn, La Lluna i Dos de bastos: has trobat, de moment, el lloc i les condicions perquè arrels i comencis noves etapes. Hi ha un llarg camí d'apoderament recorregut i no pararem a hores d'ara.

A la salut i la teva energia, sota d'espases i Dues de copes: pots sentir com una força interna s'apodera de tu. Tindràs fins i tot la capacitat intuïtiva de percebre ràpidament l'estat dels que estiguin al teu voltant.

El teu color i número de la sort: Violeta i el 4

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

BALANÇA A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Escorpió,

A la feina i l'economia, sota d'ors i deu de bastos: millora notable, obtenint reconeixement i tasques extra. Oportunitat de canviar una part del teu lloc i, així, poder evolucionar. Els teus beneficis cauran per despeses que saps que hi són.

A l'amor i l'entorn, As d'oros i Nou de bastos: gaudiràs de la companyia dels més propers. Plans, vacances, celebracions pendents a fer. Dia de joia i goig. Gran viatge, de distància llarga, planificat amb una amistat propera.

A la salut i la teva energia, tres de copes i Reina de bastos: les teves facultats i ímpetu estan començant a baixar. No estàs cansat de la rutina, però si hi ha una certa desídia entre el que fas i el que sents.

El teu color i número de la sort: Blau i el 5

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

ESCORPIÓ A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♐ SAGITARI

22 de novembre - 21 de desembre

Sagitari,

A la feina i l'economia, Rei de copes i As de bastos: totes les paraules que hagin estat usades cap a la teva persona són un ressò d'un passat reviscut. Allò ja va ser resolt i veus com certes persones s'entesten a viure amb la rancúnia. Està en tu si vols seguir-los el joc, però tingues clar que la destral de guerra ja està enterrat. Trobada d'alguna possessió material perduda.

A l'amor i l'entorn, vuit d'espases i la Torre: començaràs a veure les coses més clares i tindràs la consciència que totes aquestes expectatives només eren qüestió d'autoenganyar-se. No viuràs una crisi dramàtica, encara que hauràs de treballar per travessar aquesta situació.

A la salut i la teva energia, L'Ermità i La Papisa: de sobte et trobaràs en estat d'incomprensió i confusió. La teva ment no serà capaç de pair el que viuràs.

El teu color i número de la sort: Marró i el 8

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

SAGITARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♑ CAPRICORN

22 de desembre - 19 de gener

Capricorn,

A la feina i l'economia, L'Estrella i Dues d'espases: decideix què faràs primer, si manifestar el teu punt de vista i enfrontar-te a l'oposició o si fugir per un temps i acumular el ressentiment. Indiferentment de quan vulguis fer un pas endavant, tingues en compte que aquestes circumstàncies no poden trigar a resoldre's si vols tenir un ambient tranquil.

A l'amor i l'entorn, deu de copes i Els Enamorats: tens la certesa que els teus passos estan ben premeditats. Sentiràs una gran satisfacció en trobar un panorama ple de bona vibra amb el teu entorn familiar i amistats. Tot va vent a popa.

A la salut i la teva energia, La Força i Nou d'ors: bones vibres i oportunitats per presentar-te davant d'ocasions que requereixin més desgast físic. De tota manera, trobareu l'harmonia necessària per a totes les situacions.

El teu color i número de la sort: Vermell i el 0

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

CAPRICORN A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Aquari,

A la feina i l'economia, Rei de bastos i La Temprança: tot i mantenir un bon ritme de treball i connexió amb els companys i circumstàncies de l'entorn, el teu suport patirà un revés força important. No és de caràcter irreversible, però sí molt difícil de resoldre.

A l'amor i l'entorn, sis d'ors i As d'ors: continua avançant i explorant el terreny amb aquest èmfasi que empres. Quan ens arrisquem i sortim de la nostra zona de confort veiem noves formes i capacitats per usar al nostre dia a dia, però sense que ningú digui que sigui fàcil.

A la salut i la teva energia, vuit de bastos i El Mag: no desisteixis si el teu estat no et permet fer les coses com t'agradaria. Estem en època de patologies, però no més lluny de ser greu.

El teu color i número de la sort: Negre i el 9

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

AQUARI A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal

♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Peixos,

A la feina i l'economia, sis d'espases i Quatre de bastos: tant de replantejament només farà que perdis el temps. Decideix ara mateix el camí i les formes en què desenvoluparàs les teves intencions. Possibles retards per a quantitats que havien de tornar a les mans.

En l'amor i l'entorn, El Papa i el Quatre d'espases: pràcticament, en la majoria d'àmbits, tenen una força i una predisposició una mica inusual per a tu. Aprofita-ho i l'encertaràs amb totes les teves intencions. Alguna amistat prendrà el camí de la fredor.

A la salut i la teva energia, Rei d'espases i El Judici: cuida la teva respiració, tant biològicament com conscientment. És una forma de meditació i trànsit poc usada per tractar l'ansietat i l'estrès. Conflictes mentals intensos.

El teu color i número de la sort: Turquesa i el 7

Per obtenir una informació més detallada, cerca el teu signe ascendent.

PEIXOS A L'AMOR: Solter? En parella?, no et perdis la Predicció diària de l'AMOR per al vostre signe zodiacal