Una corda sosté una carta amb un cor vermell sobre un fons negre estavellat. A mà dreta, una roda zodiacal amb les seves constel·lacions

SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dijous 7 de març

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, sigui que estiguin solters o en parella

Descobreix la predicció dels astres per al dia d'avui a l'amor per als 12 signes del zodíac en aquest Horòscop de l'Amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: Cal connectar amb un mateix abans d'embarcar-se en una nova relació, Àries. Passar temps amb tu mateix us dona l'oportunitat de reflexionar sobre les vostres experiències passades. D'identificar els teus valors i prioritats a la vida. Aquesta autoexploració et permetrà entrar en una nova relació des d'un lloc de més claredat i confiança en tu mateix. Això et farà més atractiu i segur quan arribi el moment de buscar una nova parella.

En parella: Avui no és el millor dia pels conflictes a la parella, Àries. Hi ha alguna cosa que t'incomoda de la teva relació i ho vols resoldre com més aviat millor. De vegades és important fer un pas enrere i permetre trobar pau i tranquil·litat abans d'abordar qualsevol problema. Centrar-te en allò que et transmeti pau avui pot ajudar-te a calmar les teves emocions i aclarir els teus pensaments pel que fa a la teva parella. Ja en parlareu en un altre moment.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Acceptar el final d'una relació és una experiència dolorosa, Taure. Mirar la banda positiva de les coses pot ser un procés gradual. Encara que en aquestes situacions costi i ho vegis tot negre. Cal reconèixer que la fi d'una relació obre la porta a noves possibilitats i oportunitats pot ser el primer pas per començar un nou capítol a la teva vida. És natural sentir tristesa pel final d'una relació. No dura per sempre.

En parella: T'has sentit distant darrerament amb la teva parella, Taure. Posa-hi remei abans que la situació es deteriori encara més. Explica-li com t'has sentit i per què has estat actuant així. És possible que hi hagi raons darrere per a la teva apatia, com l'estrès, l'ansietat o problemes no resolts a la relació. Treballa juntament amb la teva parella per identificar i abordar aquestes preocupacions abans que sigui massa tard. En marxa.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: En aquest moment no et sents preparat per tenir una relació, Bessons. Sigues honest amb qui mereixi una resposta. Jugar amb els sentiments d'algú o mantenir una situació que no arribarà enlloc, pot causar un dany innecessari i perllongar el patiment de la persona. Saps que no estàs a punt per assumir el compromís emocional que implica una relació. Agafa tota la teva valentia i digues-li-ho. Evitar fer-ho només prolongarà el dolor.

En parella: Avui t'enfrontaràs a un vaivé emocional que es pot comparar a un viatge en muntanya russa, Bessons. Els teus sentiments poden aparèixer de manera impredictible, portant-te de l'eufòria a la incertesa en qüestió de minuts. Això farà que la teva parella no acabi d'entendre gaire bé per on vas. S'atordirà i no sabrà com emportar-te. Si no estàs segur de com et sents o quin camí prendre, permet agafar espai per processar els teus sentiments en privat.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 23 de juliol

Solter: Aquesta persona ni t'aporta ni et convé, Càncer. Sents que inverteixes més en la relació del que reps a canvi. Estàs en una situació en què els teus sentiments estan profundament involucrats. Mentre que l'altra persona sembla estar menys interessada en una relació seriosa. Aprèn a posar límits amb algú que no valora els teus sentiments, el Càncer. Si l'altra persona no està disposada a comprometre's, pensa en el futur d'aquesta relació.

En parella: Sents que ha arribat el moment de fer un pas important en la teva relació de parella, Càncer. El sentiment que esteu destinats l'un per a l'altre és l'inici que esteu en el camí correcte. No deixis que la por o la indecisió t'impedeixin avançar cap al futur que desitges. Els canvis donen vertigen. Això no vol dir que siguin dolents. És hora de fer el pas. Només vosaltres sabeu quina és.

IMPORTANT CRANC: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 23 d'agost

Solter: La teva habilitat per relacionar-te amb els teus companys de feina pot obrir noves portes i oportunitats amoroses, Lleó. Avui és el dia perfecte per treure aquestes habilitats. Proposeu-los sortir a prendre una cervesa en finalitzar la jornada laboral. Aquest gest tan senzill pot ser l'inici de converses significatives i connexions més profundes amb els teus companys. Qui sap qui podries conèixer durant aquesta trobada informal. Fins i tot descobrir interessos comuns amb algú que no esperaves.

En parella: Els astres estan alineats per a tu el dia d'avui, Lleó. Comparteix aquesta bona energia amb la teva parella. Se'n beneficiarà enormement d'aquesta llum i vitalitat que irradies. Junts podeu gaudir d'un dia ple de pau i connexió. Expressa el teu amor i estima cap a la teva parella. L'amor i la felicitat es multipliquen quan es comparteixen. Sobretot amb algú a qui estimes. Crear records inoblidables junts i continuar construint un futur brillant com a parella.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 23 de setembre

Solter: Et preocupes tant pel que podria passar a la cita que et perds l'oportunitat de gaudir-la, Verge. Heu posat esforç i dedicació a organitzar el dia d'avui. No el facis malbé ara. Permet-te relaxar-te i gaudir de la cita, passi el que passi. No deixis que l'ansietat pel que pugui passar s'apoderi de tu. Les cites són una oportunitat per conèixer algú a nivell més profund.

En parella: L'ansietat es pot convertir en un obstacle important en una relació de parella si no es gestiona adequadament, Verge. Hi ha alguna cosa dins teu que t'està causant malestar o preocupació en la relació. Parlar-ho amb la teva parella et permetrà abordar el problema junts. No és bo guardar-se les coses per a un mateix. Com més es trigui a abordar el problema, més gran es fa i més difícil és resoldre'l. Parla amb ella com més aviat millor.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 23 d'octubre

Solter: Et sents pressionat per les expectatives del teu entorn en ser l'únic solter al teu grup d'amics, Balança. Cada persona té temps quan es tracta de trobar l'amor. Tranquil·litza't i recorda que les coses succeeixen en el moment adequat. No tinguis pressa per entrar en una relació només per complir les expectatives dels altres. L'amor veritable arribarà quan estiguis llest i quan coneguis la persona adequada.

En parella: Sents que tu estàs prosperant econòmicament mentre que la teva parella s'enfronta a dificultats financeres, Balança. Hi ha una distinció econòmica significativa entre vosaltres. Parlar sobre com això està afectant la relació i sobre quines mesures podeu prendre per canviar-ho. Evitar parlar-ho mai no és la solució. Interessa't per saber què ha portat a la teva parella a aquesta situació. No la jutgis per endavant. Fes tot allò que estigui a la teva disposició per ajudar-la.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Sents que alguna cosa no encaixa en aquesta nova il·lusió, Escorpió. Heu experimentat moltes ruptures de cor en el passat. És comprensible que vagis amb cautela. Hi ha alguna cosa dins teu que et diu que aquesta relació no és adequada per a tu. O que podria conduir a més dolor en el futur. Escolta la teva veu interior i actua en conseqüència. De vegades dir adeu abans que les coses es compliquin més és la millor decisió.

En parella: Dedica-li més temps de qualitat a la teva parella, Escorpió. Tant se val si és entre setmana o durant el cap de setmana. Qualsevol moment és bo per passar una estona agradable amb la teva persona. Un sopar junts pot ser una manera meravellosa de fer-ho. Podeu compartir què tal us ha anat el dia i crear una connexió més gran entre vosaltres. És una oportunitat per reconnectar i recordar per què us vau enamorar l'un de l'altre.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

23 de novembre - 21 de desembre

Solter: Cuida les teves amistats, Sagitari. La teva darrera relació ha absorbit gran part de la teva atenció i energia. Això ha fet que hagis passat per alt el temps i l'atenció que dedicaves a les teves amistats. Ara ets en una nova etapa de la teva vida. I és comprensible que algun dels teus amics se senti una mica molest i gelós per haver-se sentit descuidat. Fes alguna cosa per posar-hi remei. Potser et sorprens en reconnectar amb ell.

En parella: La teva relació va vent a popa, Sagitari. Fins i tot malgrat la distància. Els retrobaments després de períodes de separació són màgics i plens d'emoció i amor. Gaudir d'aquells moments especials junts és una part important de mantenir viva l'espurna de la relació. Continua valorant-la i nodrint-la, fins i tot a distància. El fet que estigueu superant els desafiaments que provoca la distància és un fet del compromís i dedicació que tots dos esteu posant.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

23 de desembre - 19 de gener

Solter: Els astres t'han presentat a algú que trenca tots els teus esquemes i, així i tot, t'encanta, Capricorn. Això és un senyal clar que pot ser una oportunitat única a la vida. De vegades, l'amor arriba de maneres inesperades i desafia les nostres expectatives. Això no vol dir que hàgim de deixar passar l'oportunitat. L'amor poques vegades segueix un camí preestablert. No t'aturis a analitzar massa la situació ni a buscar raons per no continuar endavant.  

Per parella: La monotonia pot ser un gran desafiament per a qualsevol relació, Capricorn. Sents que està començant a afectar-vos. Busca un remei per afegir una mica d'emoció a les vostres vides. Una nova afició per compartir és una manera excel·lent de revitalitzar la relació. Pensa en noves activitats que tots dos estigueu interessats a provar. La clau és trobar alguna cosa que us emocioni i us motivi a sortir de la vostra zona de confort. Que combateu la monotonia.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Estar solter pot ser una oportunitat emocionant per obrir la teva ment a noves experiències i descobrir aspectes de tu mateix que potser no havies explorat abans, Aquari. Al principi és difícil sortir de la teva zona de confort. Al final t'encantarà la sensació de llibertat que genera. Aprofita per provar coses noves. Coses que no hagis pogut fer fins ara. La vida és plena d'oportunitats emocionants esperant ser descobertes. A què estàs esperant?

En parella: Els astres adverteixen sobre possibles conflictes en la relació a causa de diferències en la disposició cap a la innovació per part teva, Aquari. És natural aferrar-se al fet familiar i còmode. La teva parella t'està proposant canvis o buscant maneres d'innovar en la relació. Escolta les propostes amb ment oberta i disposició a comprometre't. Les relacions són cosa de dos, no pas d'un. Necessiteu portar-la a noves alçades. Dependrà de la implicació de tots dos.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: És completament normal que sentis nervis abans d'una cita, Peixos. Especialment, si has estat desitjant aquest moment durant tant de temps. Recorda que aquesta persona està interessada a conèixer-te tal com ets. No tractis de ser algú diferent. Doncs no aconseguiràs conquerir-la. No estiguis preocupat constantment pel que pugui sortir malament. Simplement, gaudeix del moment, deixa't portar. Et sents més segur i estàs ben preparat. Penseu en algunes preguntes i temes de conversa interessants.

En parella: Sents que és el moment adequat per fer el pas d'anar-te'n a viure amb la teva parella, Peixos. Tens les teves preocupacions i dubtes sobre això. És normal. Aquests canvis sempre solen fer por. La teva parella no pot esperar indefinidament que prenguis una decisió sobre el vostre futur junts. Assegura't d'estar completament segur que és el que desitges i que estàs preparat abans de comunicar-ho. No fos cas que te'n penedeixis.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què se li ofereix al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI