Roda zodiacal sobre un fons negre i uns cors vermells al seu voltant

SOCIETAT

Horòscop de l'amor d'avui, dilluns 4 de març

Predicció diària de l'horòscop de l'amor per als 12 signes del zodíac, ja sigui que estiguin solters o en parella

Descobreix la predicció dels astres per avui per als solters i els que tenen parella dels 12 signes del zodíac en aquest Horòscop de l'Amor.

❤️ ♉ ÀRIES

21 de març - 19 d'abril

Solter: T'arribarà aquest amor tan esperat, Àries. No com el que tens ara. Sigues conscient del que tens actualment. T'ho pots passar bé com has fet fins ara. Encara que no arribaràs gaire lluny amb aquesta persona. El destí t'ofereix una mica millor. Totes les experiències que vius, siguin bones o dolentes, t'acosten cada cop més a aquest amor correspost que et falta. És per això que no has de deixar passar cap oportunitat.

En parella: La teva relació necessita un ritme més tranquil en aquest moment, Àries. Això crea tensions i manca de temps per connectar i gaudir l'un de l'altre. Poseu tota la vostra actitud a intentar capgirar-la i gaudir el doble dels moments que passeu junts. La teva parella és amb qui realment et sents tu mateix/a. No us traieu això. Enfortir la vostra relació per trobar més satisfacció i felicitat junts. Ho notareu, ja ho veuràs.

IMPORTANT ÀRIES: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♉ TAURE

20 d'abril – 20 de maig

Solter: Estàs en una constant lluna de mel des que l'amor va arribar a la teva vida, Taure. Experimentant una gran felicitat i gaudint al màxim d'aquesta alegria que t'envaeix. Aneu amb compte. Aquesta persona que et té així pot fer que descuidis altres àrees igual d'importants. Com la feina, la salut, les relacions familiars o les amistats. Centrar-te únicament en l'amor podria passar factura i causar penediment en el futur. Aprèn a prioritzar.

En parella: L'actitud de la teva parella et té tens/a, Taure. Parla amb ella i deixa-li clar quins són els teus límits a la relació. Explica-li com et sents i quins són els aspectes del seu comportament que t'estan causant aquest malestar. Sigues ferm i decidit/da. Sense faltar al respecte. És així com s'aconsegueix la comprensió per part de l'altra persona. Fes-ho bé si vols que la teva parella posi solució sobre això.

IMPORTANT TAURE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♊ BESSONS

21 de maig - 20 de juny

Solter: Una invitació social d'última hora serà divertida i et posarà en contacte amb gent amb qui t'ho passaràs genial, Bessons. Podria sorgir una amistat futura amb possibilitats amoroses potencials amb una d'aquestes persones. Sorgirà sense que t'ho esperis. Pot començar sent una bonica amistat i que aneu creant una connexió i un canvi de sentiments a poc a poc. A mesura que va passant el temps. S'acosten grates sorpreses.

En parella: La teva parella estarà en un moment òptim i serà una font de suport i refugi per a tu, Bessons. No dubtis a demanar-li allò que necessitis. Està per ajudar-te. En expressar les teves necessitats crees aquest enllaç de confiança entre vosaltres. Li demostres que saps que pots comptar amb ell/ella. Se sent necessitat per tu. No hi ha res que ompli més a una persona. Saps que el tens com un punt de suport sòlid.

IMPORTANT BESSONS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♋ CRANC

21 de juny - 23 de juliol

Solter: No és un bon moment per entaular relacions serioses, Cranc. No saps com contenir la teva rebel·lia en aquest moment. Permet-te passar aquest període en solitud per molt que et costi. Has de ser conscient del que et passa. No t'afanyis a iniciar noves relacions quan no et sents completament preparat/da. Necessites el teu temps per guarir i trobar el teu propi camí. Quan sigui el moment de començar a conèixer algú, ho sabràs.

En parella: Podries experimentar una sensació de sufocació per part de la teva ànima bessona a causa de l'excés d'afecte aquests dies, Cranc. És normal que vulgui estar amb tu i t'expressi intensament el seu amor. No entris en conflictes per això. Comenta-li que necessites el teu propi espai utilitzant les paraules adequades per no fer-li mal. A vegades se te'n va la força per la boca perquè t'aclapares. I les coses acaben sent pitjor del que eren.

IMPORTANT CÀNCER: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♌ LLEÓ

23 de juliol - 23 d'agost

Solter: Avui una petita espurna emocional podria desencadenar un gran incendi en l'àmbit sentimental, Lleó. De vegades, els petits desacords o malentesos es poden agreujar ràpidament si no s'aborden adequadament i al moment. Cuida les teves paraules i la teva manera d'actuar amb aquesta persona. Podria conduir a conflictes més grans i tensions en la relació que teniu. Si vols que sigueu parella algun dia pensa bé abans de fer les coses. El teu caràcter podria fer-ho malbé tot.

En parella: El teu bon estat d'ànim et farà receptiu a qualsevol proposta que la teva parella pugui formular avui, Lleó. Tot i que has de ser prudent amb la teva resposta. És una cosa positiva que estiguis oberta a noves tasques amb la teva parella. Que tinguis en compte els seus gustos i apetències. També és important avaluar amb cura les implicacions i conseqüències que puguin portar-vos a la relació amb el pas del temps. No aneu a la bogeria.

IMPORTANT LLEÓ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♍ VERGE

23 d'agost – 23 de setembre

Solter: Avui experimentaràs una trobada romàntica molt satisfactòria, Verge. Qui sap on us pot portar aquesta situació. Tindràs un dia ple de moments emocionants i gratificants a l'àmbit romàntic. Una oportunitat increïble per gaudir d'una nova connexió amorosa i plenament de la trobada que sorgeixi. Un dia prometedor ple d'experiències amoroses que us faran gaudir de l'amor i la felicitat en la vostra vida sentimental. Després de tant de temps desitjant-ho ha arribat la teva hora.

En parella: Tens una gran connexió amb la teva parella, Verge. Això mitjançant un compromís que tots dos heu pres. Mantenint-lo de forma forta i potent. Esteu treballant junts per continuar mantenint viva la flama de l'amor com a bona parella que sou. Continua així. Dedicant temps i esforç a la relació. Prioritzant el respecte, la comunicació oberta i el suport mutu. És molt satisfactori anar veient com aneu aconseguint els propòsits que us heu marcat gràcies a la feina.

IMPORTANT VERGE: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♎ BALANÇA

23 de setembre - 23 d'octubre

Solter: Els astres i l'amor estan a favor teu, Lliura. Estan alineats per afavorir les teves relacions i activitats romàntiques avui dia. Aprofita aquesta energia que t'envolta. Redoblant l'aposta i gaudint sense escrúpols de tot allò que el dia té per oferir en termes d'amor i romanç. Crea una cita amb la persona que t'interessa i proposa-li anar un pas més enllà a la vostra relació. Sigues romàntic.

En parella: Sigues una mica més complaent amb la teva parella, Balança. Almenys durant les pròximes 24 hores. T'està demanant amor a crits. Tingues empatia pels seus sentiments i presta atenció a les seves necessitats emocionals. Igual que t'agrada que ho facin per tu quan ho necessites. De vegades cal fer un esforç addicional per demostrar l'amor i l'afecte que sentim. Especialment, quan la nostra parella ho està necessitant de manera evident.

IMPORTANT BALANÇA: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♏ ESCORPIÓ

23 d'octubre – 21 de novembre

Solter: Transitaràs per dies de glòria en l'àmbit amorós si aprens a parlar només el fet necessari, Escorpió. Hi ha moments en què les paraules sobren. És important saber quan mantenir-se en silenci. L'excés de paraules pot complicar les coses o crear malentesos innecessaris. No parlis per parlar. Pareu atenció als moments en què les paraules poden no ser necessàries o poden ser contraproduents. El silenci pot ser més eloqüent i poderós que qualsevol mot.

En parella: Revisa la manera com t'estàs relacionant amb la teva parella, Escorpió. Podries estar mostrant un comportament massa possessiu/ai això estar dificultant la relació. Observa com s'estan manifestant les teves actituds i els teus comportaments cap a la teva parella i per què. Ser massa possessiu pot generar tensions i conflictes en la relació. Limitant la llibertat i la confiança mútua. Fa un pas enrere. Examina les teves accions. Adona't de com t'estàs comportant.

IMPORTANT ESCORPIÓ: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♐ SAGITARI

23 de novembre - 21 de desembre

Solter: Estàs buscant la companyia d'algú brillant, Sagitari. Algú que et captivi amb els seus temes de conversa. No transformis aquesta qualitat en una condició indispensable per relacionar-te amb algú. No et limitis únicament a cercar certes qualitats específiques en una parella. Perquè així mai no trobaràs la persona adequada amb tanta exigència. És normal que vulguis algú afí a tu. Si fas un llistat de qualitats que desitges en una persona, aquesta mai no arribarà.

En parella: El dia d'avui serà tens, Sagitari. Se't recomana sortir a fer exercici per equilibrar les energies. Evitar discutir amb la parella. Només et produirà més estrès. No et busquis més motius pels quals estar malament. Busca la millor manera de manejar-lo perquè no s'apoderi de tu. L'exercici físic és una manera excel·lent d'alliberar l'estrès acumulat. Alhora, proporciona beneficis tant per a la salut mental com l'emocional.

IMPORTANT SAGITARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♑ CAPRICORN

23 de desembre - 19 de gener

Solter: Estàs experimentant dubtes, confusions o canvis en els teus sentiments cap a algú important a la teva vida amorosa, Capricorn. Pensa en quins són els teus sentiments i emocions envers aquesta persona. Poden ser el que està afectant la relació que teniu i que no t'estiguis adonant perquè et passa desapercebut. La reflexió t'ajudarà a aclarir els teus dubtes i a adonar-te de si ho fas de manera inconscient o no. Fes una pausa.

Per parella: Pots tenir judicis o avaluacions sobre diferents aspectes de la teva vida en aquest moment, Capricorn. El que tens més que clar és que la teva relació de parella és una certesa sòlida i estable. Et trobes en una temporada serena al pla afectiu. Et dona l'estabilitat i el suport que necessites enmig d'altres avaluacions o canvis que puguis estar experimentant a la teva vida. És el punt fort i fiable d'aquest moment.

IMPORTANT CAPRICORN: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♒ AQUARI

20 de gener - 18 de febrer

Solter: Et trobes en una situació de crisi emocional, Aquari. O en una cruïlla de les teves relacions sentimentals. Aquest no és necessàriament el moment adequat per prendre decisions definitives a l'àmbit amorós. No tinguis pressa per definir la vostra situació de manera definitiva ja. Les coses porten el temps i les relacions més. Heu de parlar molt abans de prendre una decisió o de posar un nom al qual teniu. Segons el que busqueu cadascú.

En parella: Treballa en profunditat qualsevol problema intern relacionat amb aspectes foscos o vicis que puguis tenir, Aquari. Si no us enfronteu a aquests problemes interns, pot ser difícil mantenir una bona relació de parella. Cal explorar i comprendre els aspectes més profunds del teu ésser. Inclosos aquells que podrien ser considerats foscos o problemàtics. Si no t'entens tu mateix/a, ningú no ho farà per tu. Perquè no tindràs res a explicar sobre això.

IMPORTANT AQUARI: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

❤️ ♓ PEIXOS

19 de febrer - 20 de març

Solter: Avui es despertaran sentiments i reflexions profundes al teu interior, Peixos. És un bon moment per considerar la reintegració de pràctiques espirituals a la teva vida. Especialment en relació amb les teves metes sentimentals. És temps d'introspecció i autoavaluació. Això podria implicar reprendre pràctiques com la meditació o qualsevol altra activitat que t'ajudi a trobar claredat i et porti per la millor direcció en les relacions sentimentals. Trobaràs més pau interior i el que vulguis.

En parella: Avui és un dia per viure el moment present, Peixos. D'enfocar-te a la passió i el gaudi a la teva relació de parella. Deixa de banda les preocupacions sobre el futur. Deixa't portar per la passió. Que guiï els teus moments amb la teva parella. Creant així un ambient d'intimitat i connexió profunda feu el que feu i estigueu on estigueu. No és el moment de pensar en el futur ni de compromisos a llarg termini.

IMPORTANT PEIXOS: Vols saber què depara al teu signe en els diners, la salut o l'amistat? Descobreix-ho a la Predicció general d'AVUI

➡️ Societat

Més notícies: