Muntatge d'un grup d'amics mirant el futbol contestos i els logos de Movistar i Orange de banda

El dineral que cobren Orange i Movistar per veure tot el futbol: gairebé 1000 € anuals

Hauràs de pagar molts diners aquesta temporada si vols gaudir del futbol

En una època on l'accés a l'entreteniment és més accessible que mai, gaudir dels partits de futbol dels teus equips favorits podria costar gairebé mil euros a l'any. Una xifra que fa pensar si aquest entreteniment està a l'abast de tothom.

Si ets aficionat al futbol, et tocarà gratar-te la butxaca aquesta temporada

Segons ha destacat l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), gaudir de tot el futbol podria significar un desemborsament anual d'almenys 970 euros.

Movistar

El paquet bàsic de televisió a Movistar comença a 11 euros. Això serveix com a punt de partida, ja que els aficionats han de sumar el cost de la tarifa de fibra i mòbil seleccionada juntament amb l'elecció del paquet de futbol.

L'oferta de Movistar es ramifica en tres opcions:

- LaLiga EA Sport

Amb un preu de 32 euros al mes, inclou LaLiga EA Sports (1a Divisió) i LaLiga Hypermotion (2a Divisió). Els fanàtics que optin per aquesta elecció tindran un accés privilegiat als vibrants enfrontaments dels equips nacionals.

- Champions i Europa League

Per 21 euros al mes, els aficionats poden accedir a aquest contingut que abasta no només la Champions i Europa League, sinó també la Copa del Rei i emocionants lligues internacionals. Aquí, la diversitat de la competència és el nom del joc.

Muntatge d´una persona davant de la televisió amb un comandament i la imatge d´uns amics gaudint
Movistar té tres paquets diferents per gaudir del futbol | Getty Images Signature, Proxima Studio

- Tot el futbol

Per 45 euros al mes, els apassionats del futbol poden gaudir d'un festí complet. Amb accés a tot el contingut esmentat anteriorment. Aquesta opció és la joia de la corona, una oferta que promet satisfer fins i tot els desitjos més insaciables de futbol.

Per a aquells que busquen l'experiència completa de "Tot el futbol" i volen assaborir cada moment de l'acció, el desemborsament necessari pujaria a 113,90 euros al mes. Això inclouria una ràpida connexió de fibra de 600 Mbps i una línia mòbil amb 30 GB de dades.

No obstant això, per a aquells que poden resistir la temptació de les lligues internacionals i estan disposats a limitar-se a les lligues nacionals, el preu es redueix a 100,9 euros mensuals.

Orange

La proposta d'Orange és clara i temptadora. Un paquet que inclou fibra de 1 GB, sense línia mòbil, juntament amb tot el futbol, per 80,95 euros al mes. Una opció que, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), representa un estalvi significatiu en comparació del competidor principal.

Orange ofereix una opció més completa per 105 euros mensuals. Inclou una línia mòbil amb trucades i dades il·limitades, televisió amb més de 90 canals i una connexió de fibra de 500 Mbps.

Una combinació que s'equipara a l'opció de “tot el futbol” de Movistar. Això resulta en un estalvi anual de 107 euros en comparació de la competència.

Muntatge amb el logotip d'Orange i de fons una persona amb un mòbil a la mà
Per 105 € mensuals a Orange podràs tenir futbol, fibra i mòbil i televisió | Orange, Bongkarn Thanyaki

Altres ofertes

Movistar i Orange tenen aquests paquets a la venda, però si ets una d'aquelles persones que no vulguin accedir a tot el futbol, hi ha aquestes altres opcions de Dazn i Movistar Plus+.

- Pla Total de Dazn

Permet als usuaris veure cinc partits per jornada a 35 de les 38 jornades. Així com la Premier League i altres competicions esportives com ara la Fórmula 1 i MotoGP. El preu mensual augmenta a 39,99 euros aquest any en comparació dels 29,90 euros amb subscripció anual.

- Pla Victòria de Dazn

Per només 9,99 euros al mes a Dazn, els aficionats podran gaudir de les competicions del futbol femení.

- Movistar Plus+

A més de cinema, sèries i contingut original de Movistar Plus+, aquesta plataforma emet un partit per jornada de LaLiga i un altre de la Champions. El cost és de 14 euros per a no clients i 11 euros per a clients.